Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Social

Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare

Publicat: / Actualizat: /
Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare
Afiș articol "Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare"
Primaria Sectorului 3 primeste pana pe 14 aprilie cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse
Publicat: / Actualizat:
1.079 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare” — Primaria Sectorului 3 primeste pana pe 14 aprilie cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse

trimite

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, prelungește până pe 14 aprilie termenul până la care se primesc cereri pentru acordarea unor pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse.

Ajutoarele, în valoare de 120 de lei,  se acordă în conformitate cu HCL S3 nr. 336/15.12.2016, pentru persoanele singure şi familiile cu un venit net lunar mai mic sau egal cu 750 de lei realizat pe persoană, respectiv pe membru de familie. Pentru a primi pachete alimentare persoanele şi/sau familiile eligibile vor prezenta la sediul DGASPC Sector 3 următoarele acte:

- cerere tip completată;

- actele de identitate şi de stare civilă (certificat de deces, hotărâre de divorţ);

- acte care dovedesc veniturile (pensii de orice tip, salarii, indemnizații, alocații, ajutoare sociale, venituri din cedarea folosinței bunurilor, activități liberale sau comerciale, alte venituri după caz. Pentru persoanele fără venituri: adeverință de venit eliberată de către Administrația Sectorului 3 a Finanțelor Publice).

Pentru a beneficia de aceste pachete alimentare, solicitanții trebuie să aibă achitate toate taxele și impozitele locale.

În cazul persoanelor care nu au venituri, ajutoarele constând în pachete alimentare vor fi acordate cu condiția prestării unui număr de ore de muncă în folosul comunității, calculate în raport cu valoarea sprijinului primit.

Documentele pot fi depuse de luni până joi între orele 9.00-15.00, iar vineri de la ora 9.00 la 12.00, la sediile DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14 și str. Parfumului nr. 2-4. Relații suplimentare pot fi obținute la tel. 0737.799.518 și 0372.126.100/int. 220.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare
Articol - Primaria Sectorului 3 primeste cereri pentru acordarea de pachete alimentare
Primaria Sectorului 3 primeste pana pe 14 aprilie cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...