Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol din categoria Social

Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili

Publicat: / Actualizat: /
Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili
Afiș articol "Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili"
Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan si viceprimarul Dora Muncelean, au fost recompensati cu diplome de excelenta in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili
Publicat: / Actualizat:
1.204 vizionări
0

Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili” — Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan si viceprimarul Dora Muncelean, au fost recompensati cu diplome de excelenta in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili

trimite

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan și viceprimarul Dora Muncelean, au fost recompensați joi seară cu diplome de excelență în cadrul Galei „Oameni aproape Invizibili”, eveniment desfășurat la București.

Joi, 25 noiembrie, cu începere de la ora 17, la Teatrul Excelsior din Capitală s-a desfăşurat Gala „Oameni aproape Invizibili”, eveniment care face parte din proiectul “Festivalul Naţional al Artei şi Creaţiei Persoanelor cu Dizabilităţi din România”, organizat de Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România.

Sala Teatrului Excelsior din București s-a dovedit neîncăpătoare, numeroase organizaţii ale persoanelor cu dizabilităţi din toată ţara dorind să-şi bucure membrii asigurându-le prezenţa la Gala „Oameni aproape Invizibili”, eveniment aflat la cea de-a patra ediţie.

Pentru prima dată, municipiul Dej a avut doi „ambasadori”. Este vorba despre Petra și Marin Grad, ambii reușind să cucerească publicul prezent prin colindele interpretate.

În cadrul acestei gale, persoanele cu dizabilități au făcut cunoscută demonstrația de voință permanentă, fiind premiate, atât persoane cu dizabilități, cât și persoane care, în decursul acestui an, au desfășurat activități menite să reducă din vulnerabilitățile acestora.

În acest sens, pe lângă diploma de excelență obținută de dejeanca Monica Buzași, reprezentant al Consiliului Național al Dizabilității din România pentru zona Transilvania, primarul municipiului Dej, Morar Costan, alături de viceprimarul Dora Muncelean, au reușit, de asemenea, să obțină diplome de excelență, pentru demersurile inițiate în domeniul protecției persoanelor cu dizabilități. Astfel, cei doi au devenit singurii reprezentanți ai unei municipalități din România cărora li s-au acordat astfel de distincții în cadrul actualei gale.

„Am rămas plăcut surprinsă să fiu chemată din nou pe scenă, după ce am primit diploma, să mi se înmâne și să aduc la Dej diplomele de excelență ale primarului Morar Costan și ale viceprimarului Dora Muncelean. În urma acestei gale, primarul și viceprimarul municipiului Dej au devenit singurii primari și viceprimari cărora li s-au acordat astfel de distincții”, a declarat, pentru Dej24.ro, Monica Buzași.


Sursa...

Numele tau: Adresa de e-mail:
Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili
Articol - Primarul si viceprimarul municipiului Dej, recompensati in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili
Primarul municipiului Dej ing Morar Costan si viceprimarul Dora Muncelean au fost recompensati cu diplome de excelenta in cadrul Galei Oameni aproape Invizibili
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...