Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond

/
Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond
'Afiș articol "Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond"
Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga – 30 și 31 ianuarie, proiectulErasmus+ : Dsabilities Beyond Limits
Publicat:
559 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond” — Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga – 30 și 31 ianuarie, proiectulErasmus+ : Dsabilities Beyond Limits

trimite

Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga, Spania – 30 și 31.01.2023 in cadrul proiectului Erasmus+ "Disabilities Beyond Limits"

 Aplicant: Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Parteneri: ACE-ES Romania, CESUR Formacion Spania, NCDP Grecia

Reuniunea tehnică de la Malaga a avut loc pe 30 și 31 ianuarie, cu toți participanții prezenți. Întâlnirea a avut ca scop discutarea primei schițe a metodologiei și a secțiunii, concentrându-se pe dezvoltarea unei abordări unitare și menținerea metodologiei practice și directe.

Partenerii au convenit asupra a 8 subiecte și au confirmat validitatea șablonului, angajându-se să mențină programul ca obiectiv pentru Produsul 2. De asemenea, au convenit să piloteze metodologia în aprilie și au discutat despre necesitatea verificării secțiunii 2 cu referințe pentru ao face. mai puternic.

Partenerii au luat în considerare diferite formate pentru metodologie, cum ar fi PDF, broșură și adăugarea de elemente grafice, și au convenit că principiile cheie ar trebui să fie bine structurate, cu active vizuale și învățare de la alții pentru a crește colaborarea.

Partea introductivă a metodologiei va avea aproximativ o pagină, începând cu contextul și legăturile cu nevoile practicianului. Va fi atrăgător din punct de vedere vizual și simplu. Secțiunea 4 se va concentra pe instrumente practice, iar partenerii au convenit să păstreze maximum 3 instrumente pentru runda de discuții.

Partenerii au convenit că persoanele cu dizabilități ar trebui să joace rolul principal în metodologie, iar scopul este de a le îmbunătăți viața personală și profesională, implicarea în comunitate și încrederea în sine.

Pilotarea va fi practică în cadrul subiectelor noastre în mod specific, iar fiecare partener își va pilota subiectele. Ghidurile vor fi elaborate folosind modelul inteligent și fiecare partener va avea un raport după pilotare.

Partenerii au convenit, de asemenea, asupra sloganului, „o comunitate verde inclusivă pentru toți”, care să fie folosit în fiecare text sau postare, difuzare și document intern.

În final, partenerii au discutat despre exercițiul de monitorizare și evaluare, cartografiind principalele rezultate și ramuri ale rezultatelor secundare. Se va face un comunicat de presă despre întâlnire pentru a disemina rezultatele discuției.

 Reuniunea Tehnică de la Malaga a reușit să stabilească obiective și strategii clare pentru dezvoltarea metodologiei, concentrându-se pe caracter practic, colaborare și îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga -Erasmus Beyond
Procesul verbal al reuniunii tehnice de la Malaga 30 și 31 ianuarie proiectulErasmus Dsabilities Beyond Limits
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...