Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei

Publicat: / Actualizat: /
Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei
'Afiș articol "Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei"
Tinerii sunt asteptati la Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei.
Publicat: / Actualizat:
1.565 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei” — Tinerii sunt asteptati la Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei.

trimite

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 17 iulie — 18 septembrie 2017 și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea experienței și cunoștințelor practice. Stagiarii vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program.

Programul Oficial de Internship 2017 este în concordanță cu capitolul “Politici în domeniul educației” din Programul de Guvernare 2017-2020.

Dincolo de activitatea zilnică în cadrul administrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe durata programului, stagiarii vor primi o bursă lunară, din bugetul Secretariatului General al Guvernului. Numărul stagiarilor și cuantumul bursei vor fi ulterior stabilite.

Informații suplimentare


Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, având ca beneficiari peste 180 de stagiari. În 2015, alți 300 de studenți și tineri absolvenți au avut oportunitatea să facă parte din administrația centrală, în cele 72 de instituții implicate.

Pentru ediția din 2016, au fost alocate 200 de locuri la nivelul Guvernului României, ministerelor și al altor 21 de instituții publice din subordine (43 de instituții în total). Detalii suplimentare privind Programul de Internship al Guvernului sunt disponibile pe pagina oficială

http://internship.gov.ro/

Numele tau: Adresa de e-mail:
Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei
Articol - Program Oficial de Internship derulat de Guvernul Romaniei
Tinerii sunt asteptati la Programul Oficial de Internship al Guvernului Romaniei
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...