Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti

Publicat: / Actualizat: /
Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti
Afiș articol "Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti"
Magia Craciunului adusa in dar copiilor speciali prin intermediul muzicii
Publicat: / Actualizat:
1.692 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti” — Magia Craciunului adusa in dar copiilor speciali prin intermediul muzicii

trimite


Fundația Inocenți București va organiza în data de 19 decembrie, ora 19:00, evenimentul "Recital de Crăciun", care se va desfășura la Institutul Francez din București.

Acțiunea este în parteneriat cu Institutul Francez din București, Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil și face parte din Festivalul Drepturilor Copilului.

Magia Crăciunului va fi adusă în dar copiilor speciali de soprana Ariadna Mihai, pianista
Ana Giurgiu- Bondue și vioncelistul Mircea Lazăr.
În program vor fi prezentate lucrări semnate de Mozart, Beethoven, Franck.

Participarea se face în baza unei donații de 45 Ron în sprijinul copiilor Inocenți.
Pentru informații suplimentare și confirmarea participării: 0751242282, valentina.maghirescu@inocenti.ro

Soprana Alexandra Ariadna Mihai  va cânta în beneficiul copiilor Inocenți
Născută în 1983 la Sighişoara, Alexandra Ariadna Mihai a început studiile muzicale la pian la vârsta de 6 ani la Liceul de Artă din Sfântul Gheorghe, apoi a continuat cu studii de canto la Liceul de Muzica G. Enescu din București. Ulterior a absolvit studiile superioare la Universitatea Națională de Muzică din București, la secția Canto/ Interpretare muzicală (2002-2006) în clasa sopranei de coloratură Silvia Voinea, obținând Diploma de Canto. Este, de asemenea, și absolventă a unui masterat în cadrul UNMB. A aprofundat repertoriul operei și operetei franceze la Opera Studio din Geneva în 2011-2012.

A susținut concerte și spectacole la București, la Radiodifuziunea Română, cu Orchestra Națională Radio, la Ateneul Român, la Teatrul Național București, în festivaluri de muzică nouă: “Meridian”, “Săptămâna Internațională a Muzicii Noi” și “Tintea Muzicala”. A colaborat cu orchestre și ansambluri de muzică contemporană, precum “Profil”, “Opus.Art”, “Sonomania”.

A interpretat rolul principal în opera pentru copii “Prințesa Fluture” de Ana Giurgiu-Bondue și câteva roluri din operele lui J. Offenbach în producții lirice ale operei-studio din Geneva: Olympia (Povestirile lui Hoffmann), Prințesa Fantasia (Călătoria în Lună), Catherine (La Pomme d’Api), Boulotte (Barbe-Bleu), Tromb’Al-Cazar.

"Sunt foarte fericită că în curând vom putea concretiza acest concert foarte important pentru mine din punct de vedere sufletesc. Cu mare bucurie, particip la o acțiune care va putea aduce puțină lumină de Crăciun unor copii care au nevoie de noi toți", Ana Giurgiu- Bondue, pian.
Mircea Grigore Lazăr: "Prin muzică sufletul meu are oportunitatea de a trăi simțiri și gânduri curate, înțelepte și pline de dragoste, trăiri greu de reprodus în existența mea materială obișnuită"

Născut în 1982, Mircea Grigore Lazăr a început studiul viorii la vârsta de 5 ani și a continuat la Școala de Muzică din Deva, urmând apoi Liceul de Muzică "George Enescu" din București.
A absolvit Academia Națională din București, apoi un masterat în muzică la Ohio University SUA și a obținut numeroase premii la competiții naționale și internaționale.

A colaborat cu orchestre de renume, precum: Orchestra Națională radio, Orchestra Filarmonicii "George Enescu", Ohio Valley Symphony, Huntigton Symphony, New World Symphony și Miami Lyric Opera, unde a fost și concert- maestru.

Acum Mircea se pregătește să facă spectacol în cadrul Recitalului de Crăciun. De asemenea, artistul a acceptat provocarea de "a-și dona talentul" în beneficiul copiilor defavorizați, prin intermediul platformei Galantom: http://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=3420


Numele tau: Adresa de e-mail:
Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti
Articol - Recital de craciun in sprijinul copiilor Inocenti
Magia Craciunului adusa in dar copiilor speciali prin intermediul muzicii
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...