Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits

/
Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits
'Afiș articol "Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits"
Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits Erasmus+ Tinerii cu dizabilități precum Kiah Duggins își folosesc perspectivele și experiențele unice pentru a face diferența în comunitățile lor. Urmând exemplul lui Kiah și luc
Publicat: / Actualizat:
429 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits” — Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits Erasmus+ Tinerii cu dizabilități precum Kiah Duggins își folosesc perspectivele și experiențele unice pentru a face diferența în comunitățile lor. Urmând exemplul lui Kiah și luc

trimite

Rezolvarea problemelor comunității este un aspect crucial al creării unei societăți mai juste și mai echitabile. Când oamenii lucrează împreună pentru a aborda problemele cu care se confruntă comunitățile lor, ei pot face o diferență reală în viața oamenilor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când tinerii cu dizabilități se implică. Acești tineri au o perspectivă unică asupra lumii, iar cunoștințele și experiențele lor pot fi de neprețuit în crearea de soluții eficiente la problemele comunității.

Un exemplu de tânără cu dizabilități care a făcut diferența în comunitatea ei este Kiah Duggins. Kiah este o adolescentă cu paralizie cerebrală care locuiește în Bronx, New York. În ciuda provocărilor cu care s-a confruntat, ea a devenit un avocat puternic pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și a lucrat neobosit pentru a aborda problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități din comunitatea ei.

Călătoria lui Kiah ca rezolvatoare de probleme în comunitate a început când era în școala medie. Ea a observat că multe dintre clădirile și spațiile publice din comunitatea ei nu erau accesibile persoanelor cu dizabilități. Acest lucru a făcut dificil pentru ea și pentru alții ca ea să se deplaseze și să participe pe deplin la viața comunității.

În loc să accepte această situație, Kiah a decis să ia măsuri. Ea a început să cerceteze legile și reglementările privind accesibilitatea și a lucrat cu administrația școlii sale pentru a face facilitățile lor mai accesibile. De asemenea, s-a implicat în eforturile de organizare a comunității și a început să lucreze cu grupuri locale de advocacy pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități.

Una dintre cele mai semnificative realizări ale lui Kiah a fost înființarea Consiliului Tineretului din Bronx pentru Drepturile Disabilităților. Această organizație reunește tinerii cu dizabilități din Bronx pentru a milita pentru schimbare și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la problemele cu care se confruntă. Prin această organizație, Kiah a reușit să se conecteze cu alți tineri care îi împărtășesc pasiunea de a crea o societate mai accesibilă și mai incluzivă.

 

Succesul lui Kiah ca rezolvator de probleme în comunitate poate fi atribuit mai multor factori cheie. În primul rând, ea are un angajament profund față de cauza ei, înțelege provocările cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și este hotărâtă să creeze un viitor mai bun pentru ea și pentru alții ca ea. În al doilea rând, ea este o comunicatoare perfectă. Ea și-a perfecționat abilitățile de comunicare de-a lungul anilor de advocacy și este capabilă să se conecteze cu oameni din medii diverse. În cele din urmă, ea este un lider colaborativ care înțelege importanța lucrului cu ceilalți pentru a-și atinge obiectivele.

În concluzie, rezolvarea problemelor comunității este un aspect esențial al creării unei lumi mai bune pentru toată lumea. Tinerii cu dizabilități precum Kiah Duggins își folosesc perspectivele și experiențele unice pentru a face diferența în comunitățile lor. Urmând exemplul lui Kiah și lucrând împreună, putem crea o lume mai incluzivă și mai accesibilă pentru toți.

https://civilrightscorps.org/kiah-duggins-attorney/

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits
Rezolvarea problemelor comunitatii Produs 2 Disabilities Beyond Limits Erasmus Tinerii cu dizabilități precum Kiah Duggins își folosesc perspectivele și experiențele unice pentru a face diferența în comunitățile lor Urmând exemplul lui Kiah și luc
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...