Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap

Publicat: / Actualizat: /
Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap
Afiș articol "Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap"
Tanara a explicat ca participarea la Eurovision este un vis mai vechi al ei.
Publicat: / Actualizat:
2.924 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap” — Tanara a explicat ca participarea la Eurovision este un vis mai vechi al ei.

trimite

Julia Samoilova va reprezenta Federația Rusă la cel mai important concurs de muzică din Europa, Eurovision.


YouTube video
Piesa care a desemnat-o să reprezinte Federația Rusă la Eurovision se numește „Flame Is Burning” și aparține compozitorul Leonid Gutkin.

Julia Samoilova are 27 de ani și declară, potrivit presei ruse, că dizabilitatea ei a apărut în urma unei erori medicale suferite în copilărie.
 
Tânăra a explicat că participarea la Eurovision este un vis mai vechi al ei, iar versurile piesei descriu idealul de a ajunge acolo unde își propune.

După ce  autoritățile  ucrainene au concluzionat că, în 2015, la un an de la anexarea Crimeei de către Rusia, artista a intrat ilegal în Ucraina, reprezentantei Rusiei, Julia Samoilova, nu i se va permite participarea la Eurovision 2017.

European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului Eurovision 2017, a venit cu o soluţie în cazul disensiunilor dintre Ucraina şi Rusia, după ce reprezentatei Federaţiei Ruse nu s-a permis intrarea pe teritoriul ucrainean.

În urmă cu doi ani, Samoylova a susţinut o serie de concerte în oraşul Kerch din Peninsula Crimeea fără a intra în ţară, trecând prin graniţa de facto. Conform legislaţiei Ucrainei, autorităţilor le este permis să blocheze intrarea ei în ţară pe o perioadă de mai mulţi ani, celor care au încalcat legea. „Serviciul de Securitate Ucrainean a interzis cetăţeanului Federaţiei Ruse Yulia Samoylova să intre în Ucraina pe o perioadă de trei ani“, a anunţat Olena Gitlianska, purtătoare de cuvânt a Serviciului Ucrainean pentru Securitate (SBU), scrie BBC.

Reprezentanţii EBU scriu pe site-ul dedicat concursului că s-a căutat o soluţie prin care să i se ofere Juliei Samoilova şansa de a participa la Eurovision 2017, aşa că au ajuns la concluzia că reprezentaţia acesteia urmează să fie difuzată printr-o transmisiune prin satelit. Iar dacă Rusia se va califica în Finală se va aplica aceeaşi metodă. „Este un lucru care nu s-a mai făcut până acum în istoria Eurovision, dar în spiritul valorilor de incluziune ale concursului şi pentru a sărbători tema acestui an, diversitatea, decizia a fost luată pentru ca toţi cei 43 de concurenţi să aibă şansa de a performa“, mai spus aceştia.

Julia Samoilova s-a remarcat încă din anul 2013 când a participat la o emisiune de talente.


YouTube video


Numele tau: Adresa de e-mail:
Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap
Articol - Rusia va fi reprezentata la Eurovision de o tanara cu handicap
Tanara a explicat ca participarea la Eurovision este un vis mai vechi al ei
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...