Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Saga in sanatate

/
Saga in sanatate
Afiș articol "Saga in sanatate"
Intamplari adevarate...astazi despre: Saga în sănătate - povestea liftului de lux
Publicat: / Actualizat:
1.511 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Saga in sanatate” — Intamplari adevarate...astazi despre: Saga în sănătate - povestea liftului de lux

trimite

Intamplari adevarate...astazi despre:

Saga în sănătate - povestea liftului de lux

"La ora 12 am ajuns la un spital din București.Holul mare, multe lifturi, unele urcă la etajele pare, altele la etajele impare.Personalul medical are lifturi dedicate. Jumătate dintre lifturile destinate pacienților nu funcționează. Găsesc liftul care funcționează și care urcă la etajul la care trebuie să ajung. Ajung cu bine unde trebuie. Mă învârt prin hol si realizez ca am ajuns mai devreme, aș avea timp să mănânc ceva dar asta înseamnă să iau liftul până la etajul 14, eu sunt deja la etajul 12. Mă gândesc că e mai practic pe scări, dar scara urcă doar până la etajul 13! Întreb dacă există altă scară care să urce la etajul 14, aflu că este una undeva în aripa cu saloane dar unde nu mă lasă nimeni să intru. Mă întorc la lift. Liftul care urcă la 14 nu funcționează. Renunț, e mai simplu, nu mănânc. Apare o infirmieră cu un cărucior și bate in ușa unui lift strigând "veniți și la 12". În dreptul liftului este un anunț care spune că acest lift transportă masa, cred că face referire la mâncare. După multe insistente liftul oprește la etajul 12 dar liftiera este iritată de insistențele infirmiere. Imi place infirmiera, e o luptătoare, a reușit, pacienții au ce mânca.

Azi nu vorbim despre calitatea mâncării și despre cât este de gustoasă. În 30 de minute nu a oprit nici un lift la etajul 14 cu excepția celui cu mâncare.
În spitalul acesta am aceeași nedumerire de fiecare dată, la ce folosește liftul și cum a ajuns liftiera un mic Dumnezeu, care decide dacă ai sau nu dreptul să folosești liftul. Uite așa acest liftul a devenit obiect de lux,  iar folosirea lui o mica izbândă personală. Azi am reușit să urc cu liftul la venire, la plecare sigur nu mai am norocul ăsta așa că voi folosi scările cu succes."

 (preluare facebook)

Numele tau: Adresa de e-mail:
Saga in sanatate
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Saga in sanatate
Intamplari adevarateastazi despreSaga în sănătate - povestea liftului de lux
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...