Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Saptamana 19.01 -26.01.2020

/
Saptamana  19.01 -26.01.2020
Afiș articol "Saptamana 19.01 -26.01.2020"
Saptamana “ 19.01 -26.01.2020”
Publicat: / Actualizat:
1.348 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Saptamana 19.01 -26.01.2020” — Saptamana “ 19.01 -26.01.2020”

trimite

Saptamana “ 19.01 -26.01.2020”, un rastimp astral extrem  de interesant si marcant radical pentru toata “suita zodiacala”, totul “gratie”  Soarelui care intra in zodia Varsatorului pentru “30” de zile alaturi de Mercur aflat aici din 16.01.a.c. si momentul “ 24.01.a.c.” cu Luna Noua /Varsator simultan consumata ca ipostaza astrala cu debutul Noului An zodiacal Chinezesc(Sobolanul de Metal) !

   In mod concret, abia acum pe drept cuvant se poate cuvanta despre “Inceputul unui Nou An Zodiacal” si  in egala masura,  despre acel “distinct” existent in ambele tipuri de zodiace… acel “numitor comun” prezent atat in cele vizate ca mesaj, dar si ca provocari ale anului 2020!

 

   Motto  anul 2020,

“ Omul dispune de atotputerniciia lui Dumnezeu,el poate crea si transforma in egala masura ! Legea Divina este pentru om cum si-o faureste si astfel intreaga natura va deveni cum si va dori. Vesnicia il va cuprinde si-I va stapanai amintirea !”

( ELIPHAS  LEVI)

 

  Motto Luna Noua in Varsator,

“ Deschide larg fereastra si lasa sa patrunda parfumul crud al zorilor, ca mai apoi…pe geam sa se poata furisa trupul suav al unui “nour” usor…indragostit!”

   Cateva cuvinte despre aceste momente, evenimente astrale major radicale si …saptamana viitoare in “doua vorbe”...!

Per ansamblu (cel putin in prima sa jumatate calendaristica), apoi Senso scripto pana in finalul sau, fara doar si poate acest 2020 va fi resimtit mai mult sau mai putin detensionat(unele zodii vor retrai episoade prezente in 2019, dar de asta data nu “prinsi” cu “garda jos”…!); iar spre deosebire de acelasi  an precedent,  total  de  “nedefinit” si  deopotriva  aproape imposibil in a putea fi cat de cat gestionat printr-o “primara creionare strategica” versus mentinerea pe linia  de plutire…,2020 ca Nou An detine o particularitate distinct prin insasi   Titulatura sa , aceea de “An Paradoxal”, unde totul se traduce  printr-o originalitate contradictorie, uneori chiar “extravagant” aspectata sub forma “absurdului-abstractului-nonsensului”…toate acestea influentand fiecare moment al anului(anotimpuri cu predilectie). Aici déjà luna lui “Gerar” a.c. si o buna parte din Faurar se desfasoara/ se va desfasura sub acest “auspiciu” din pacate negativ…! Se pare ca mai avem toti nevoie de cate o “zguduiala” adevarata pentru a dobandi inca odata certitudinea reala in contexte de importanta cu adevarat radicala in viata personala!

Aprofundand totusi aceasta notiune de “Paradox”, metaforic imaginata si raportata anului care tocmai a inceput, ea poate fi aspectata prin chiar “Balanta vietii”, unde cele doua tasuri detin acum : “ Primul – simplitatea,modestia,umilinta de Bun simt si o multumire reala cu putinul obtinut dar…o adevarata “piatra “ de neclintit aflata la baza noii temelii zidite(aceasta este o Lectie de viata constanta acestui an) , cel de-al doilea tas, detinand in mod egal “ invidia,tendinta de agresivitate constanta, o dorinta fara argument dar cu tendinta de “deochi” versus Binele celuilalt si din nou…acea tradare prezenta pe capitolul relatii parteneriale/cuplu(aici rupturile stau sub auspiciul neprevazutului imprevizibil ad-hoc),totul consumat in tumult si “secundat” de propria noastra nerabdare mireana care pandeste din umbra precum “talharul din codru”…asteptand clipa cand sa actioneze! Altfel “talmacit”:

“ Desi suntem optimisti,increzatori si bine determinati  in acceptarea noului , tot ceea ce nazuim,este imposibil ca acest context sa nu “implice” si prezenta unor temeri in “cascada”, mai cu seama  privind in urma (Trilogia Karmica 2016-2018 si chiar…2019 ca an) care a amprentat negativ toate capitolele vietii! Insa…cum “Nimic nu tine Viata in loc !”…, influenta Noului An Chinezesc, care desi detine acelasi numitor comun cu cel European ca mesaj astral, cuvanta matur inteleptit printr-un vechi proverb binevenit acum versus “Teama este o avere atunci cand poate fi controlata!” Foarte important de retinut pentru acest an si aspectul “decizional”, context in care indiferent de “presantul restrictiv” si “ contratimpul” care amprenteaza totul, deciziile trebuiesc luate intelept si fara asumarea “riscului”… caci vor ramane cu adevarat “pecetluite” pe mai departe,fara a mai putea schimba ceva…! De preferat in aceste ipostaze ar fi bine  sa va ascultati sufletul prin care graieste Soapta Divina, iar ascultarea si neascultarea acestuia…vor contribui negresit la “despovararea” sau “impovararea” Crucii pe care fiecare dintre noi o purtam!

   Saptamana in “doua cuvinte”:

Un rastimp de “7 “ zile –ultima saptamana completa din acest Gerar 2020, in care tandemul “risc-discernamant” reprezinta constanta Ecuatiei de acum,totul axat pe un duet delicat versus “Tristeturi si Bucurii” drept “reusita si insucces” prezente in anul care tocmai s-a incheiat-2019! De aici…de toate si din…toate…,cu amprenta majora a Trecutului karmic ce secundeaza prompt mersul  fiecarui pas , deci destula nuanta de rigiditate(capitolul relatii parteneriale/cuplu) totul sub auspiciul transformarilor transparent infaptuite, o nota de “exagerare” care trebuie cumpatata pentru ca pana la mijlocul acestei saptamani  de foarte multe ori: “Socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea din targ!” adica…o “Gandire obiectiva dar practic, o actiune subiectiva”, ceea ce este absolut  in defavoarea noastra! Un accept firesc pe segmentul “Orice durere se vindeca fie prin alta noua sau deopotriva “retrairea” sa”,reprezinta unica modaitate de a depasi acest moment! Apoi, pana spre finalul acestei saptamani, o cuvantare radicala(dura) si in “Alb-Negru” versus Binele dorit personal, din pacate confuz si incorect perceput mesajul  de ceilalti(semeni,apropiati), urmat acest  context,  de  Luna Noua/Varsator simultan cu debutul Noului An zodiacal Chinezesc(Sobolanul de Metal)-24.01.2020,cand din nou vom resimti un “restrictiv” vizand libertatea personala dorita(tipic Varsatorului), secundat momentul si de foarte multa nerabdare cu nuanta karmica generata  de Trecut! Pana la finalul perioadei analizate astral, avem cu adevarat o nevoie fireasca de maturitate,intelepciune spre a putea depasi acum contexte de viata total “inabordabile” in trecut si o scurta examinare ad-hoc a celor traite tumultos pe parcursul saptamanii, din nou si incodat’…absolut  totul considerat cu rol constructiv, indiferent de rezultatul pozitiv sau negativ…!

   Nota personala “Marusia si doar…atat!”

Totul depinde in acest 2020 doar si doar de “inteleptirea” personala, gestionata corect  in alegerile facute doar prin prisma ipostazei de “Liber arbitru” in care ne vom afla de foarte multe ori! Reamintesc faptul ca “Simplitatea” si “Multumirea deplina” cu putinul obtinut dar…piatra de neclintit nicicum din noua temelie zidita…reprezinta o Lectie de Viata absolut  esentiala acestui an, care deopotriva este un “preambul major radical” inaintea anului 2021 cand va debuta cu adevarat “Era Varstorului”…iar pana atunci toata suflarea trebuie sa nu mai aiba nici-o “restanta” la capitolul “Lectii de Viata”!

   Marusia

   Luna Noua in Varsator si zodiile:

Berbec

Prolific partenerial vizand viitorul dar si o atentionare pe “posesivitatea si restrictivul” cu care va autoamprentati temperamental, totul cu efect de “boomerang” negativ!

Taur

Nou inedit si o lumina a acestei  Lunatii in Varsator  care se focuseaza doar pe voi acum,deci eroi principali intr-o piesa care incanta pe toata lumea! Atentie la intuitia personala!

Gemeni

“Dumnezeu nu doarme niciodata!”…iar voi veti avea aceasta certitudine acum in toate cele traite9mai ales in rutina care se risipeste).

Rac

Energie in tumult si o readucere aminte a unui sfat primit in 2019 versus “Ajutorul trebuie cerut daca se impune in anumite contexte”!

Leu

Luna Noua/Varsator impune o noua abordare capitolului relatii parteneriale/cuplu,totul “pritocit” prin daruirea neconditionata a Iertarii! Dar inainte de toate…Iertati-va intai pe voi si apoi…veti putea Ierta totul!

Fecioara

Alaiul tabieturilor versus concepte  personale tabu sunt supuse acum unor transformari obligatorii, resimtite cu adevarat!

Balanta

Increderea in sine este mult mai bine resimtita acum si de aici, o depasire mult mai fireasca, poate ca si mai…lejera a multor probleme!

Scorpion

Ceva drept “povara” este in vizorul acestei Lunatii in Varsator, un context in care ceva se “termina” si altceva ”incepe” totul sub auspiciul “surprizei” amprentate de Dumnezeu!

Sagetator

Oportun de Bun Augur gratie noului inedit care ar trebui fructificat matur si printr-o comunicare mult mai flexibila, aducatoare de sanse pe cele nazuite!

Capricorn

Prolific financiar in tandem de mare “gratie” cu stilul vostru personal de a va pune in valoare creativitatea si fructificarea acestui capitol, totul amprentat prin nou inedit cu adevarat de Bun Augur!

Varsator

Luna Noua in propria voastra zodie va daruieste energie,reprimenire,regenerare si se axeaza direct pe ceea ce sunteti cu adevarat…cine sunteti deopotriva la justa valoare!In plus , o transparenta  de mare gratie pe mentalul emotional/afectiv versus detalii foarte importante atent pritocite acum, evident pe acelasi capitol de viata relatii pateneriale si de cuplu!

Pesti

Noul ca , decripteaza acum cu Luna Noua/Varsator multe si deloc marunte…prezente in viata personala,taine adanci dar necuvantate nicicum si niciodata…,iar Iertarea si gestionarea mentalului emotional doar prin prisma sufletului, va poate ajuta enorm in aceste momente. Deopotriva…aceasta Lunatie din Varsator impune o noua “cadenta” nerabdarii voastre si atentioneaza major asupra tendintei de a va “afunda” din nou in “intunericul” din Trecutul karmic!

 

Numele tau: Adresa de e-mail:
Saptamana  19.01 -26.01.2020
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Saptamana 19.01 -26.01.2020
Saptamana 1901 -26012020
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...