Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020

/
Saptamana astrala  16.02 - 23.02.2020
'Afiș articol "Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020"
Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020
Publicat: / Actualizat:
1.332 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020” — Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020

trimite

Saptamana astrala “ 16.02 – 23.02.2020”

   Titulatura saptamanii

O configuratie astrala tumultoasa “gratie” unor ipostaze cu “protagonisti” –planete “grele”  respectiv: Marte/Capricorn din 16.02.a.c.,Mercur retrograd/Pesti din 17.02-10.03.a.c., Soarele/Pesti din 19.02.a.c. si Luna Noua/Pesti  in 23.02.a.c.! Deci…o penultima saptamana din acest “Fereca si Desfereca” 2020, interpretata la prima vedere “pragmatic” prin prisma Titulaturii(configuratiei sale astrale), dar care in mod “Paradoxal”…va amprenta cele traite atat printr-o atmosfera mult mai “aerata-tihnita” acum, insa pe de alta parte…daruind si destule provocari  care vor “completa”  Ecuatia acestui rastimp, echilibrand astfel “gustul” dintre “dulce si sarat”!

   Motto,

“ Cateodata in toate cele traite , este nevoie de o “Tacere Cardinala” spre  a nu “ostoi” din greu si mai mult…”Mintea-Trupul-Sufletul-Spiritualul” ,  aceasta neansemnand  insa  a ramane…indiferenti…!”

   Marusia

   Istoric astral saptamanal si mesajul pentru fiecare zodie transmis de Luna Noua/Pesti din 23.02.2020

In mod firesc si respectand fiecare ipostaza astrala consumata pe parcursul acestei saptamani in cauza, ar trebui “a detalia” totul, intelegand astfel mult mai clar ceea ce vom resimti drept amprenta astrala, insa cum acest gen de aprofundare “osteneste” de regula “rabdarea” celui ce citeste…, atunci voi incerca a prezenta in detaliu doar influenta majora a Lunii Noi/Pesti versus zodii, lasand pentru saptamana viitoare(ultima din Faurar 2020) prezentarea in detaliu a tot ceea ce Mercur retrograd/Pesti  va “darui” pe intreaga sa perioada de “relaxare”, adica totul cu debut din 17.02.2020 si pana in 10.03.2020, din fericire…repet, cea mai scurta retrogradare din totalul de “trei” astfel de ipostaze Mercuriene prezente in acest an!

Drept urmare, vom parcurge o saptamana in care treptat se vor “derula”: taine cu adevarat pastrate “necuvantate”  care apar acum ad-hoc pe tapet “invaluite” intr-un “charm” distinct,o multitudine informationala de real folos in ascensiunea personala si atingerea unui nivel superior,episoade pasagere daruite de anumite contexte  ale vietii unde “logica” detinuta este foarte bine argumentata astfel incat vom gasi forta si energia necesara spre a ne asuma noi obligatii-responsabilitati majore; iar ca “tabloul” saptamanal sa fie complet cu adevarat, Luna Noua/Pesti din 23.02.2020 va impune obiectiv o retrospectiva  asupra tuturor celor traite in acest interval de timp,unde vizata cu predilectie este acum acea axare versus certitudine reala fara a mai “despica firul in patru…!”,ci pur si simplu, lasand firescul vietii sa “curga” asa cum este aspectat de Universul Cosmic prin influenta sa asupra zodiilor.

Luna Noua/Pesti versus mesaj astral

“ A darui cu adevarat propriului tau suflet “Libertatea”, cuvantand,argumentand totul prin ceea ce consideram  firesc “pasiuni” personale major  radicale, inseamna deopotriva…a fi sincer pana peste poate… iar de aici in mod implicit…”sporirea” numarului de “dusmani”…!”

   Berbec

Un aplomb real prezent intr-o “cadenta” excesiv de “zorita” totul in mod voit, unde obtinerea beneficului drept rezultat final va transforma contextul  intr-o reala  “cursa” contratimp si deopotriva,  cu un numar de “rivali”  considerabil!

   Taur

O adevarata “invaluire” generata  de aceasta Lunatie Noua/Pesti, axata pe segmentul “schimbari  reale” in tot si in toate cele vizand viata personala, o strategie bazata acum pe un major radical cu rasfrangere chiar pe “adancul “ vostru sufletesc  versus “gand-cuvant-fapta” totul bine decizionat prin prisma sufletului!

   Gemeni

Un moment de adevarata despovarare sufleteasca(ceva extrem  de greu in a fi gestionat pana acum),o viziune nou inedita accesata printr-un “ceva” concret infaptuit in relationarea personala cu Divinitatea, urmand ca intr-un foarte scurt timp…sa primiti raspunsuri “distincte” aflate in asteptare de foarte multi ani…totul drept “Dar” Dumnezeiesc!

   Rac

Paradoxal sau nu… indiferent de prioritatea absoluta pe care o aveti acum,Luna Noua/Pesti se focuseaza pe capitolul financiar,daruind support energetic interior si de aici,toate cele infaptuite acum detinand ca substrat profund un efect de Bun Augur cu bataie lunga…!

   Leu

“Reprimenire – Reorientare” totul sub auspiciul unui Nou Inedit axat pe segmentul sentimental-iubire(destul de patimasa acum), o relationare parteneriala care va despovareaza de vechi “inhibitii” si, o gandire pozitiva-obiectiv resimtita pe modul de a fi “perceputi” de ceilalti…! Altfel spus:” Parerea voastra este singura valabila…!”

   Fecioara

Reprimenire bine venita pe capitolul cariera-profesie dar si in viata personala, totul in “duet” cu o Vindecare adanc resimtita pe segmentul sentimental,ambele contexte secundate si de capitolul relatii parteneriale noi. In plus, financiarul va impune anumite investitii ad-hoc  pe un fundal oportun cu adevarat fast pe mai departe.

 

   Balanta

Luna Noua/Pesti se focuseaza din start pe acea “sinceritate debordanta fata de voi insiva”,unde acum va puteti autodarui “lejer” incredere deplina versus propriile forte,iar o anume asumare a unor eventuale “riscuri” indifirent care capitol al vietii este vizat,aici totul impune un calcul matematic “Just-Corect” mai cu seama  pe financiar versus “bani siguri”dar  si  cei “facultativ” castigati!

   Scorpion

Tot ce ati acumulat drept “inteleptiri” daruite de viata prin prisma celor traite in 2019(toate capitolele vietii), trebuiesc pastrate obligatoriu acum in acest 2020 si pe mai departe…drept adevarate “etaloane” versus “ adevarate Lectii de viata! Luna Noua/Pesti aduce reprimenire si stabilitate pe mentalul emotional,o renuntare obiectiva la Trecutul karmic(relatii parteneriale toxice) si axarea obligatorie pe un tumult energetic interior in exces, care trebuie “musai” fructificat…!

   Sagetator

O minte “hodinita” ,deschisa spre momente  prolifice, o comunicare “reprimenita” si o inteleptire matura, totul drept un “Dar Divin” pentru voi acum! Efectul resimtit este cu adevarat benefic, aspectat prin schimbari ad-hoc in tandem cu o mobilizare versus “cadenta”  aducatoare de siguranta si Bun Augur cu ecou indelungat…!

   Capricorn

Luna Noua/Pesti scoate la iveala si sustine pozitiv multe nazuinte personale  cu adevarat major radicale, apoi o certitudine prezenta in cele gandite ca noi strategii,incredere in sine cu adevarat si un tumult energetic gestionat cu multa inteleptire matura. Prioritatea absoluta a acestui moment o reprezinta siguranta dorita drept constanta  pe mentalul emotional/afectiv,apoi un financiar si prosperitatea  acestuia, totul drept un  debut al unui nou ciclu de viata, din care face parte obligatoriu si un “pasional” versus iubire daruit de acest 2020!

   Varsator

Energie interioara din plin,o mobilizare constructiva ad-hoc prin tot ce aveti la indemana ,totul axat pe o autoprotectie a strategiilor personale si acea siguranta dorita drept constanta.Nu uitati ca acest 2020 va obliga a iesi la “rampa” rapid,concret si oricand exista un prolific ad-hoc intuit…!

   Pesti

O tendinta de aprofundare a “utopicului” generat de propriul guvernator zodiacal Neptun aflat acasa, care ar trebui “eliminata” radical spre a nu va “autodarui” surprize imprevizibile! In plus, o comunicare in care “strictul necesar” se cuvanta prin foarte multa diplomatie-tact, un “Alb-Negru” fara loc de “incert” cumva… bine venit acum!

Nota personala “Marusia si doar…atat…!”

   O saptamana din acest Faurar 2020 deja in a doua sa jumatate calendaristica, pe parcursul careia subiectul principal va viza sub influenta astrelor :

“ Asceza “ si “Prietesugul” real aspectat, valabil totul pe capitolul relatii parteneriale-cuplu,unde obligatiile impuse de  configuratia astrala cuvanta despre a considera  pe mai departe drept “Bun Augur”, doar ceea ce reprezinta “Adevarul  real argumentat”…!” Deopotriva tot in acest rastimp, abordarea “Tacerii” va fi bine venita, considerata  nu o “lasitate” sau un raspuns “incert” …ci pur si simplu o intuitie ad-hoc  ce va naste o intrebare distincta versus “ Oare exista si o nuanta de vinovatie personala in suferinta celor cu care relationez…?”

    Marusia

Numele tau: Adresa de e-mail:
Saptamana astrala  16.02 - 23.02.2020
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Saptamana astrala 16.02 - 23.02.2020
Saptamana astrala 1602 - 23022020
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...