Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Saptamana dialogului civic

Publicat: / Actualizat: /
Saptamana dialogului civic
Afiș articol "Saptamana dialogului civic"
Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social organizeaza in perioada 27 martie 2017, 31 martie 2017, Saptamana dialogului civic.
Publicat: / Actualizat:
1.145 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Saptamana dialogului civic” — Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social organizeaza in perioada 27 martie 2017, 31 martie 2017, Saptamana dialogului civic.

trimite

Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social organizează în perioada 27.03.2017 – 31.03. 2017, “Săptămâna dialogului civic”, prilej cu care invită la masa dialogului organizațiile neguvernamentale pentru a stabili modalitatea de colaborare dintre minister și societatea civilă, precum și pentru a identifica problemele sectorului neguvernamental și a prelua expertiza acestora din domeniul în care activează.

Gabriel Petrea, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS), face invitație organizațiilor neguvernamentale din domeniul sănătății (TBC) în data de 30 martie a.c., ora 12:00. Ora urmează să fie confirmată în funcţie de sedinţa de Guvern.

Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social roagă ONG-urile să se alăture demersurilor echipei guvernamentale în construirea unui cadru bazat pe încredere și transparență între sistemul public și grupurile specializate și să se înscrie în Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI) http://ruti.gov.ro/formular-de-inregistrare/

Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social menționează că va înregistra întrevederea ONG-urilor cu domnul Ministru Gabriel Petrea în Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI).

Întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului – Bulevardul Magheru, Nr 7 . Este necesară confirmarea prezenței și datele de contact pe adresa laurentiu.mazilu@dialogsocial.gov.ro, consilier Ministru, până la data de 29.03.2017, ora 16.00.

Puteţi consulta programul pentru săptămâna dialogului civic la adresa http://dialogsocial.gov.ro/saptamana-dialog-civic/

Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social a fost înființat în scopul punerii în aplicare a politicilor naționale în domeniul guvernării deschise, dialogului social, transparenței, consultării publice și relației cu mediul asociativ.

1 recenzii (4 / 6)
Numele tau: Adresa de e-mail:
Saptamana dialogului civic
Macovei Ion Asociatia Pro Carpatina
4/6
Domnule Ministru, Gabriel Petrea, in numele tuturor cetatenilor din Romania, va rugam sa oferiti societatii romanesti o Guvernare a Dialogului Civic in locul Saptamanii Dialogului civic. Cum?? Va oferim noi, Asociatia Pro Carpatina, solutiile necesare.
Daca suntem o societate (romaneasca) deschisa, daca dorim sa oferim tuturor cetatenilor multe informatii, multa transparenta, am dori ca la aceste dezbateri sa fie invitata si presa. Expertiza Asociatiei Pro Carpatina va poate arata ca societatea romaneasca este o societate inchisa pentru cetateni, este o societate la dipozitia clasei politice si a guvernantilor. Ori este cunoscut faptul ca societatea romaneasca nu va reusi sa fie o entitate politica si o entitate economica pana cand nu va fi si o entitate CIVICA. Clasa politica si institutiile statului pot fi strcturate si modernizate numai de cetateni, organizati in societatea civila. Retine-ti Consultarea Publica si Dialogul Civic-Social constitue cel mai mare, mai frumos si mai promitator PROIECT de TARA. Cu mult respect.
Articol - Saptamana dialogului civic
Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social organizeaza in perioada 27 martie 2017 31 martie 2017 Saptamana dialogului civic
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...