Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017

Publicat: / Actualizat: /
Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017
Afiș articol "Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017"
Evenimentul sportiv s- a desfasurat la Cluj Napoca.
Publicat: / Actualizat:
1.501 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017” — Evenimentul sportiv s- a desfasurat la Cluj Napoca.

trimite

Autor: Lavinia Elena Niculicea

Aur pentru românca Ioana-Monica Țepelea, în proba de simplu feminin și pentru Gu Xiaodan, reprezentata Chinei şi la România Para Junior Open 2017, desfăşurat în Cluj-Napoca.

Ambele jucătoare au câştigat după cum era de aşteptat, numărându-se printre principalele favorite ale turneului, notează ITTF.

În competiţiile de grup organizate, Gu Xiaodan a câştigat clasa 3-4; Ioana-Monica Ţepelea a ieşit victorioasă la clasa 6-10.

În plus, nicio jucătoare nu a mai cedat niciun singur joc, Gu Xiaodan terminând jocul înaintea colegei, Yang Zhonghui şi a jucătoarei din Marea Britanie Lucie Bourbon; în timp ce Nora Korneliussen, reprezentanta Norvegiei, a fost urmată de Emila Constantin şi Tabita Vulturar, reprezentantele României, terminând următoarele la rând după Ioana-Monica Țepelea.

De asemenea, în proba de simplu masculin clasa 6, Conor McAdam, reprezentantul Marii Britanii, şi-a confirmat poziţia de favorit, terminând pe primul loc înaintea jucătorului japonez Kazuki Shichino, a jucătorului Luka Andrasic din Serbia şi a lui Thilo Sonnenschien din Germania.

În cele 3 probe au ieşit câştigători cei care erau preconizaţi. La fel s-a întâmplat şi în proba de simplu masculin clasa 8 unde jucătorul rus Artem Iakovlev îl învinge pe Pablo Jacobsen din Norvegia, în ultima confruntare (11-6, 11-7, 11-3).

Cu toate acestea, în probele rămase, au existat rezultate surpriză.
 
În prezent, fără să se afle în clasamentul mondial, Boris Travnicek din Republica Slovacia a câştigat proba de simplu clasa 2-5; singura probă care totuşi s-a jucat în două etape.

El a terminat pe primul loc în grupa sa în faţa lui Sebastian Vegsund, din Norvegia, şi el un jucător care nu se află în clasamentul mondial. Un lucru remarcabil este faptul că ambii l-au învins pe jucătorul favorit, Genki Saito din Japonia. Boris Travnicek a câştigat în trei jocuri (11-7, 11-8, 11-8), iar Sebastian Vegsund în cinci jocuri (7-11, 3-11, 13-11, 11-8, 12-10).

Locurile în semi-finale au fost rezervate. După ce Boris Travnicek l-a învins pe colegul Lukas Klizan (11-9, 11-6, 7-11, 11-3) și Sebastian Vegsund l-a eliminat pe Daniel Bullen, reprezentantul din Marea Britanie (7-11, 7-11, 11-9, 11-9 , 12-10), cei doi întâlnindu-se din nou în finală.

În faza grupelor Boris Travnicek a câștigat în trei jocuri (11-9, 12-10, 11-3). În finală întâlnirea a fost mult mai dificilă, el având  nevoie de toate cele cinci jocuri pentru a-şi asigura victoria (10-12, 11-8, 11-8, 8-11, 11-6).

Între timp, în proba de simplu masculin clasa 9, Craig Allen din Marea Britanie a încheiat înaintea jucătorului favorit Vladislav Balobanov, reprezentantul Rusiei, iar duo-ul german Elias Monden şi Laurenz Fehling, pe locurile al treilea, respectiv al patrulea.

În mod similar, în proba de simplu clasa 10, al doilea loc i-a revenit favoritului nr.1, John  Lawrence din Marea Britanie, care a terminat în spatele colegului său Shae Thakker. Locul al treilea a fost asigurat de către Chris Peters din Luxembourg, iar rusul Nikita Perevozchikov s-a clasat pe  locul al patrulea.


Numele tau: Adresa de e-mail:
Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017
Articol - Scurt rezumat al competitiei Open International de Para Tenis 2017
Evenimentul sportiv s- a desfasurat la Cluj Napoca
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...