Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018

Publicat: / Actualizat: /
Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018
'Afiș articol "Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018"
Sedinta publica de dezbatere a proiectului de Hotarare a Guvernului privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018.
Publicat: / Actualizat:
1.705 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018” — Sedinta publica de dezbatere a proiectului de Hotarare a Guvernului privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018.

trimite

Ministerul Sănătății organizează joi, 9 martie 2017, ora 12.00 la sediul Ministerului Sănătății, sala de consiliu, etaj 2, ședința publică de dezbatere a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea programelor naționale de sănătate pentru anii 2017 și 2018, la solicitarea Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, în baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată.Modalitatea de colectare a recomandărilor:

Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul ședinței publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta și în format electronic, word, la adresa de email: moancea@ms.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, până la data de 09.03.2017, ora 9.00;

Modalitatea de înscriere: este necesară înscrierea doar pentru persoanele care doresc să ia cuvântul la ședința publică; înscrierea se face la adresa de email: moancea@ms.ro, până la data de 09.03.2017, ora 9.00.

La dezbaterea publică au acces instituțiile publice, organizațiile civice, precum și toate persoanele interesate.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.
Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.
Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică.
Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, 'b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție;

La dezbaterea publică, din partea Ministerului Sănătății, vor participa:Domnul secretar de stat Rareș Trișcă,reprezentanți ai Agenției naționale pentru programe de sănătate,reprezentanți ai Direcției generale asistență medicală și sănătate publică,reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și a dispozitivelor medicale,reprezentanți ai Direcției generale resurse umane, juridic și contencios,reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate,reprezentanți ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparență decizională — Acte normative în transparență.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018
Articol - Sedinta publica, HG privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018
Sedinta publica de dezbatere a proiectului de Hotarare a Guvernului privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si 2018
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...