Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Social

Sedinta publica, Proiect de act normativ

Publicat: / Actualizat: /
Sedinta publica, Proiect de act normativ
Afiș articol "Sedinta publica, Proiect de act normativ"
Ministerul Sanatatii organizeaza vineri, 24 martie 2017, ora 10, sedinta publica de dezbatere a proiectului de Ordin pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul si procedura de aprobare a preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman.
Publicat: / Actualizat:
1.393 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Sedinta publica, Proiect de act normativ” — Ministerul Sanatatii organizeaza vineri, 24 martie 2017, ora 10, sedinta publica de dezbatere a proiectului de Ordin pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul si procedura de aprobare a preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman.

trimite

La solicitarea Alianței Pacienților Cronici din România, în baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Sănătății organizează vineri, 24 martie 2017, ora 10.00 la sediul Ministerul Sănătății, sala de consiliu, etaj 2, ședința publică de dezbatere a proiectului de Ordin pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul și procedura de aprobare a prețurilor maximale ale medicamentelor de uz uman.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul ședinței publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta și în format electronic, word, la adresa de email: moancea@ms.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, până la data de 23.03.2017, ora 16.00;

Modalitatea de înscriere: este necesară înscrierea doar pentru persoanele care doresc să ia cuvântul la ședința publică; înscrierea se face la adresa de email: moancea@ms.ro, până la data de 23.03.2017, ora 16.00; La dezbaterea publică au acces instituțiile publice, organizațiile civice, precum și toate persoanele interesate.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, 'b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție'.

La dezbaterea publică, din partea Ministerului Sănătății, vor participa:

— Domnul subsecretar de stat Dan Octavian Alexandrescu,

— reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și a dispozitivelor medicale,

— reprezentanți ai Direcției generale resurse umane, juridic și contencios,

— reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate,

— reprezentanți ai Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparență decizională — Acte normative în transparență.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Sedinta publica, Proiect de act normativ
Articol - Sedinta publica, Proiect de act normativ
Ministerul Sanatatii organizeaza vineri 24 martie 2017 ora 10 sedinta publica de dezbatere a proiectului de Ordin pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul si procedura de aprobare a preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...