Logo ♿ Observatorul Social

Articol de la Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei

Undrea 2019 si pragul ...

/
Undrea 2019 si pragul ...
'Afiș articol "Undrea 2019 si pragul ..."
“ Undrea 2019 si “pragul” pasit spre cea de a doua sa decada calendaristica-astrala, rastimp evidentiat nu prin foarte multe evenimente, dar cu siguranta “marcante” si deopotriva,prezente pe un fundal in care Soarele/Sagetator in tandem cu Mercur/S
Publicat: / Actualizat:
1.710 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Undrea 2019 si pragul ...” — “ Undrea 2019 si “pragul” pasit spre cea de a doua sa decada calendaristica-astrala, rastimp evidentiat nu prin foarte multe evenimente, dar cu siguranta “marcante” si deopotriva,prezente pe un fundal in care Soarele/Sagetator in tandem cu Mercur/S

trimite

“ Undrea 2019 si “pragul” pasit spre cea de a doua sa decada calendaristica-astrala, rastimp evidentiat  nu prin  foarte multe evenimente, dar cu siguranta “marcante” si deopotriva,prezente pe un fundal in care Soarele/Sagetator in tandem cu Mercur/Sagetator(din 09.12.a.c.-29.12.a.c.) vor amplifica atat mesajul cat si efectul fazei de Luna Plina/Gemeni din 12.12.2019(anterioara Lunatie de acest gen consumata in 23.11.2018), o ipostaza a “figurii materne” versus Luna Plina/Gemeni,  care desi extrem  de “discreta” va amprenta totul printr-o “duritate” aparte…materna  cu adevarat!”

 Motto,

(Luna Plina in Gemeni)

“ Dumnezeu a umplut Pamantul cu vietati. Si pentru cine? Pentru tine. Dar pe tine pentru ce te-a facut? Pentru bunatate!”

( Sf. Ioan Gura de Aur)

“ Fiecare trebuie sa-i prefere pe toti  in locul lui !”

(Sf. Vasile cel  Mare)

 

   Scurta prezentare mesaj-influenta asupra zodiilor si Luna Plina/Gemeni

Un moment cu adevarat pe cat de “discret si hipersensibilizat”, pe atat de “dur” resimtit de intreaga suflare zodiacala, totul aspectat astfel “ gratie” prezentei Soarelui /Sagetator si Mercur/Sagetator proaspat “musafir” al acestei zodii din 09.12.a.c.(desi va sta o perioada relativ scurta-29.12.a.c. cand va intra in zodia Capricornului ); fundal care va transforma toate cele traite personal, contexte  de viata ,intr-o ipostaza sensibila asa cum aminteam mai sus, unde concret :” Nazuintele personale sunt  dorite acum a fi acceptate si respectate asa cum se cuvine,insa contextul astral(Luna Plina/Gemeni) va amprenta mai mult decat se cuvine…prin tensiuni conflictuale, un mental emotional/afectiv “ostoit” cu adevarat de acea energie interioara, care totusi exista acum in “tumult” si, conducand intr-un final spre o “ratacire reala” fata de acea “prioritate absoluta” versus “esentialul” problemei cu adevarat! Pe de alta parte, aceeasi Lunatie, cuvanta despre o transparenta asupra unor concepte  dintr-un “Trecut karmic”, iar “jocurile” acestui moment apartin in totalitate “comunicarii-cuvantului”, nimic altceva decat o reanalizare a “Lucrarii lui Dumnezeu” cu noi cei mireni de rand…; care daca pana la acest moment ne-am tot “inversunat” in “gand-cuvant-fapta” ,contrazicandu-ne cu propriul Destin…, de acum pe mai departe suntem obligati in a ne accepta aceasta razvratire mireana “toxica” si implicit, a ne cere –Iertare_ Divinitatii, rugandu-ne umil a ne arata ceea ce avem de facut pe viitor, in contextul in care de fapt…acesta era “Firescul” pe care ar fi trebuit sa-l urmam dintotdeauna…!” Zodiile vizate in mod exceptional de aceasta Luna Plina/Gemeni sunt evident Gemenii si Sagetatorul(inclusiv nativii care isi au ascendentul in aceste zodii), insa per ansamblu intregul alai zodiacal va resimti amprenta sa!

 

Zodiile si Luna Plina/Gemeni

 

Berbec

O gandire de “clestar” mai cu seama asupra “erorilor” personale prezente intr-un Trecut karmic, o rabdare accesata acum real printr-o reanalizare a unui “tumult” versus detalii ce vizeaza obiective major radicale(decizii juridice in cariera-profesie), totul gandit prin prisma unei ascensiuni de Bun Augur. Atentionarea acestui moment, vizeaza insa acel segment al “rivalilor” care va “curteaza” senin…, un context in care aceeasi Lunatie sfatuieste a “Ierta” si a darui “Binele” cu adevarat, existand un proverb din batrani care cuvanta :” Da Doamne Apa –Paine -Sare  la dusmani  ca sa le fie bine si…sa uite de mine…!”

 

Taur

Un moment destul de “dureros” si “ad-hoc” resimtit, generat de capitolul relatii parteneriale si adevarata “fateta” a multor “prieteni”…,totul pe un fundal evident provocator, care va poate amprenta cu o “agresivitate” total atipica zodiei voastre. Deopotriva, confuzia domina momentul , iar Luna Plina/Gemeni indeamna acum spre o axare fireasca pe mentalul emotional/afectiv, unde Dumnezeu tamaduieste si vindeca toate ranile Trecutului karmic, dar…cu conditia vitala de a va deschide firesc “portile “sufletului “si a crede in voi cu adevarat!

 

Gemeni

Gazdele acestei Lunatii , sunteti mai mult decat “vulnerabili” sufleteste, resimtind pe rand un oscilant major in confortul personal,tonusul energetic si deopotriva, o nuanta de agresivitate(stress in exces) care se rasfrange din pacate pe capitolul sanatate! Ce va transmite aceasta Lunatie “musafir” de seama…,cuvanta despre o rabdare real  prezenta in “gand-cuvant-fapta”, o ascultare in aceeasi nota si matura versus “percepere corecta” de asta data a ceeea ce cuvanta ceilalti; la care se adauga o ipostaza disctincta versus tentinta de revenire ad-hoc asupra conceptelor personale tabu, aici vizat negativ fiind capitolul relatia de cuplu/iubirea. Senso scripto :” Acceptati totusi  ca nu intotdeauna aveti Dreptatea de partea voastra,  indiferent cat de sustenabila va este argumentatia, mai ales daca este influentata negativ si  de un orgoliu personal !”

 

Rac

Mentalul emotional/afectiv si capitolul sanatate sunt vizate de Luna Plina/Gemeni, puncte nevralgice alimentate constant cu multe si deloc…marunte care va mentin “boala” in corp! Aceeasi Lunatie scoate la iveala acum pentru voi ca zodie, tot ceea ce reprezinta “rivali inversunati” versus relatii parteneriale, unde cu sau fara voie veti deveni destul de “agresivi” in comunicare, atata vreme cat “tematica” este acelasi Trecut karmic déjà lamurit in ceea ce va priveste, dar…nu si pentru  ceilalti! Singura solutie de a parcurge cat mai lesne acest moment, o reprezinta mentalul emotional/afectiv, care odata  obiectiv mobilizat, va lucra conform sintagmei “punct ochit,punct lovit “!

 

Leu

Pentru voi aceasta Luna Plina/Gemeni se focuseaza pe capitolul realtii parteneriale/prieteni/cuplu si financiar, unde orgoliul personal devine cu adevarat “riscant” in exces, atata vreme cat “nimeni nu este perfect”…inclusiv voi” Leilor”! In plus, o retrospectiva  ad-hoc asupra propriilor “tare”, totul cu un rol constructiv  acum, v-ar putea darui o transparenta  sufleteasca de mare folos in multe episoade delicate , prezente drept “repetitv Trecut karmic”! Atentie insa pana unde mergeti cu aceasta “introvertire personala” spre a nu va face mai mult rau cu propria mana…!

 

Fecioara

Luna Plina/Gemeni plaseaza ad-hoc ascensiunea voastra vizand cariera/profesia sub auspiciul unor transformari major radicale, din pacate nu intotdeauna pe aceeasi “lungime de unda” cu nazuintele personale; generand astfel destula “forfota” si in relatia de cuplu/iubire/familie, dar de fapt “interesati” ramanand de acea imagine sociala/rang detinut in societate. In plus, aceeasi Lunatie scoate la iveala intr-un mod foarte “dur” aspectat, ipostaze “tainuite” pana acum, drept care odata deschisa “Cutia Pandorei” totul trebuie rezolvat obligatoriu ad-hoc si obiectiv(aici este vizata colaborarea-lucrul in echipa)!

 

Balanta

Capitolul comunicare este cel care va face “jocurile” in acest moment de Luna Plina/Gemeni, la care se adauga acea incredere in sine ce trebuie sa primeze real la fiecare pas facut! Atentie la o nuanta “agresiva” prezenta in comunicare si o “confuzie” prezenta in cele cuvantate dar si cele percepute, ipostaza delicata  in care “tonul face muzica” acum ,atat negativ, dar si pozitiv!

 

Scorpion

 

Foarte multa hipersensibilitate, agresivitate cu tenta reala de “razbunare” pe anumite personaje care v-au “daruit” un “noian” in ale nemultumirilor, o flancare fireasca generata  tot de acestia, deci intr-un cuvant :” Atentie la o inversunare autoalimentata din plin, care nu va este de Bun Augur nicicum!” Nu accesati mandria si orgoliul personal, ci mai degraba…optati pentru o reanalizare matura,inteleapta versus “pritocire” a “prioritatilor la prioritati”…, caci nu degeaba sunteti considerati  “Detectivii zodiacului”!

 

Sagetator

Ca o a “doua” zodie vizata direct de Luna Plina/Gemeni  dupa zodia  gazda, evident sunteti “provocati” pe capitolele relatia de cuplu/iubirea/familie, iar aici “itele” se cam “incalcesc” rau de tot, atata vreme cat Trecutul karmic personal “nuanteaza” cate ceva din toate…! De voi depinde insa, cum veti “deznoda” toate cele traite personal,contexte  de viata. In plus, Luna Plina/Gemeni atentioneaza asupra “parafei personale” si prezenta sa obligatorie in anumite contexte  major radicale(totul bine gandit,verificat nu doar o singura data) !

 

Capricornul

Pentru zodia  voastra, Luna Plina/Gemeni se focuseaza cu predilectie pe capitolele cariera/profesie  si sanatate, unde o reanalizare matura se impune absolut. Apoi, o atentionare asupra comunicarii care poate deveni pe parcurs “provocatoare” si aici sfatul acestei Lunatii  cuvanta despre daruirea Binelui, mai cu seama ca resimtirea unei confuzii afecteaza si mentalul emotional/afectiv versus tendinta de “revers al medaliei” , vizate fiind personaje care v-au “daruit” destul rau…intr-un Trecut karmic! Accesarea orgoliului personal in aceasta ipotaza, nu va ridica la un rang sufletesc superior fata de cele infaptuite de ei…!

 

Varsator

Luna Plina/Gemeni si capitolul relatia de cuplu/familia, unde destule “provocari” generate de neampliniri in tumult “gratie” unui “financiar” stresant…, tensioneaza cu adevarat acest moment astral(nici capitolul cariera/profesie nu face exceptie de la “regula”)! Pe undeva…”visati cu ochii deschisi”, ceea ce nu este nici rau si nici ceva “bizar”…, insa trebuie sa ramaneti bine “ancorati” cu picioarele pe pamant versus cele nazuite major radical, caci…realitatea este cu totul alta si…destul de “dura”…!

 

Pesti

Luna Plina/Gemeni va amprenteaza printr-o “nuanta autoritara in exces”, totul cu rasfrangere pe cam toate capitolele de viata, iar confuzia prezenta poate afecta negativ  comunicarea cu toata lumea, ceea ce nu este deloc indicat acum! Este bine a va recunoaste firesc toate acele greseli  karmice, iar aceeasi comunicare “delicata” va poate scuti de foarte multe episoade tensionate pe capitolul sanatate, caci dupa cum bine stiti…voi nu comunicati constant , iar acest lucru se rasfrange major negativ pe sanatatea voastra!

 

Saptamana in “doua cuvinte” versus “doua episoade” calendaristice-astrale

 

Gratie fazei de Luna Plina/Gemeni, prima parte a saptamanii se va consuma prin prisma titulaturii:

“ Daca pana acum sintagma “Tot Raul spre Bine” a fost baza in toate, de acum pe mai departe, etalonul este reprezentat  de inteleptirea “Binele va invinge intotdeauna Raul, chiar daca “durerea” va insoti aceasta Ecuatie de viata, intelegand firesc intr-un final ca…nimic nu este vesnic…!”

A doua parte a saptamanii analizate:

“ Cei “7 ani” de acasa vor face jocurile intru totul, un context in care alegerile pentru care optam de acum pe mai departe, vor fi facute strict prin prisma “plamadei” modelate de figurile parentale, selectand din nou “prisosul” de “prisos” pe capitolul relatii parteneriale/cuplu si, pe undeva…pregatindu-ne sufleteste pentru “vremuri  viitoare” ce se previzioneaza drept “iarna lunga si grea…vifor si impetuos ad-hoc” , totul trait atat personal ,cat si in cele daruite ori ba…de Viata…!”

 Marusia

Numele tau: Adresa de e-mail:
Undrea 2019 si pragul ...
Articol Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei - Undrea 2019 si pragul ...
Undrea 2019 si pragul pasit spre cea de a doua sa decada calendaristica-astrala rastimp evidentiat nu prin foarte multe evenimente dar cu siguranta marcante si deopotrivaprezente pe un fundal in care Soarele Sagetator in tandem cu Mercur S
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...