Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Utile

Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL

Publicat: / Actualizat: /
Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL
'Afiș articol "Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL"
CONIL isi propune o abordare educationala care se adreseaza deopotriva mintii, emotiei si simturilor, provocand invatarea prin experiment, prin elaborare, prin descoperire.
Publicat: / Actualizat:
1.767 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL” — CONIL isi propune o abordare educationala care se adreseaza deopotriva mintii, emotiei si simturilor, provocand invatarea prin experiment, prin elaborare, prin descoperire.

trimite

Sâmbătă, 18 februarie 2017, începând cu ora 9.00, la sediul Școlii Primare CONIL, din Str. Drumul Cooperativei, nr. 55, Sector: 5, este așteptat un număr cât mai mare de vizitatori cărora li se va prezenta oferta educațională CONIL.

Vizitatorii vor cunoaște echipa multidisciplinară aflată în slujba copiilor și vor vizita spațiile generoase ale claselor, sălii de sport și ale cabinetelor de terapie. De asemeni, vizitatorii vor afla tructura claselor în anul școlar 2017-2018, la Școala Primară CONIL!

Școala CONIL reprezintă locul în care elevii vor căpăta o "educaţie aleasă", un concept generos adaptat exigenţelor impuse de realitatea ultimilor ani. O ofertă educaţională pliată corect pe cerinţele Curriculum-ului Naţional pentru Învăţământul Primar, adaptată fiecărui copil, o bază materială modernă.

Am deschis porțile Școlii Primare CONIL în anul 2012 din dorința și necesitatea de a oferi o continuitate în procesul educațional al copiilor tipici și ai celor cu cerințe speciale de educație, absolvenți ai grădinițelor CONIL. În luna iunie a acestui an încheiem primul ciclu primar cu un număr de 10 elevi absolvenți de clasa a-IV-a și așteptăm cu bucurie noii bobocei ce în toamnă vor păși timizi pe porțile școlii.

Dezvoltarea copilului cu dizabilități este strâns legată de asigurarea dreptului la îngrijire specială, adaptată nevoilor sale. Echipe mixte din cadrul Școlii Primare CONIL, formate din logopezi, kinetoterapeuți, psihologi și psihopedagogi pot oferi acestor copii, prin dezvoltarea unor programe individualizate, o șansă reală la integrare și incluziune socială. În cadrul unităților școlare CONIL, oferim copiilor dreptul la o viață decentă și împlinită în școală, precum și condițiile care să le garanteze demnitatea, să le favorizeze autonomia și să le faciliteze participarea activă la viața comunității
”, a declarat, pentru Observatorul social, Adela Hanafi, președinta Asociației CONIL.

CONIL își propune o abordare educațională care se adresează deopotrivă minții, emoției și simțurilor, provocand învățarea prin experiment, prin elaborare, prin descoperire. Procesul instructiv-educativ se realizează prin tehnici de predare moderne, creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale și mijloace didactice originale.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL
Articol - Ziua portilor deschise la Scoala Primara CONIL
CONIL isi propune o abordare educationala care se adreseaza deopotriva mintii emotiei si simturilor provocand invatarea prin experiment prin elaborare prin descoperire
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...