Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 11 martie, 18 martie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 11 martie, 18 martie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 11 martie, 18 martie 2017"
   Vom avea parte de o oscilatie afectiva amprentata cu o energie lunara total dizarmonioasa, care va infuza la randul sau capitolele relationare parteneriala, de cuplu, cu foarte multa confuzie, instabilitate, tradari la tot pasul, generate astral de S
   Publicat: / Actualizat:
   456 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 11 martie, 18 martie 2017” — Vom avea parte de o oscilatie afectiva amprentata cu o energie lunara total dizarmonioasa, care va infuza la randul sau capitolele relationare parteneriala, de cuplu, cu foarte multa confuzie, instabilitate, tradari la tot pasul, generate astral de S

   trimite

   Motto: “Iertarea noastra o aflam in iertarea celor ce ne-au gresit noua.”  Sf. Maxim Marturisitorul

   “A nu tine minte raul este calea adevaratei iertari a gresalelor.”  Sf. Ioan Gura de Aur, Filimon, omil.1

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal / Generalitati luna Martie

   -    Luna Plina/Fecioara 12.03.2017, un eveniment astral cu incarcatura maxima la capitolul emotional, influentat negativ de un trio planetar “Mercur- Neptun – Saturn” pe segmentul comunicare; unde totul va decurge disonant si nuantat din plin prin “gafe de proportii” chiar si in banalul cotidian.

   Deopotriva, vom avea parte de o oscilatie afectiva amprentata cu o energie lunara total dizarmonioasa, care va infuza la randul sau capitolele relationare parteneriala/cuplu cu foarte multa confuzie, instabilitate, tradari la tot pasul, generate astral de Soare si Luna aflate acum in opozitie perfecta.

   Totusi in acest context astral, exista si o parte benefica/marcanta in egala masura pentru toate zodiile, resimtita concret prin trairea unor “legi karmice” nuantate acum pozotiv gratie Lunii Pline/Fecioara; aspectate concret prin prezenta unui discernamant aparte, o claritate mentala distincta, ambele generate de Nodul Nord/Fecioara,care cuvanta despre foarte multa vigilenta, realism clar subliniat in decizii majore (mai ales financiare). Segmentul relatii parteneriale/cuplu, tot ceea ce inseamna confuzie, incertitudine, instabilitate-tradari, se impune a fi echilibrat de noi ca nativi, adoptand daruirea, sacrificiul si compasiunea , totul amprentat maxim de spiritualul absolut(nu uitati ca suntem in Postul Mare al Pastelui). Concluzia finala a fazei de Luna Plina/Fecioara:


   -    “Avem de achitat un tribut ce vizeaza duritatea cu care ne-am obisnuit in a-I judeca pe ceilalti doar prin prisma conceptelor personale si a acelui adevar de suprafata care nu intotdeauna, este asa cum pare…….!; si deopotriva, adoptarea unei noi strategii impusa acum de astre, prin care nu mai putin de 3 planete (Mercur-comunicare; Venus-iubire; Marte-vointa) vor amprenta cu o energie astrala benefica intreg tumultul de trairi/contexte de viata; unde datoria noastra ca nativi consta in obligativitatea imbinarii armonioase a tot cee ce reprezinta sentimentele si echilibrarea constanta a titulaturii”Mental-Suflet-Trup”, pentru ca astfel sa putem depasi conflictele/blocajele pe care le intalnim. Din alt punct de vedere astral, conjunctia Nepun-Saturn readuce in prim plan trairi prezente in finalul 2015-toamna 2016, totul concretizat prin teama intre vis si realitate, dorinta si puterea de a ne indeplini obiectivele, totul marcat acum de un pesimism exagerat mai cu seama pe segmentul financiar.

   Un alt aspect astral demn de luat in seama, il reprezinta Venus retrograda/Berbec(04.03.-15.04.2017), context dificil si marcant intr-o masura majora pentru toate zodiile pe segmentul sanatate, unde in mod bizar sau nu……chiar daca unele episoade de viata vor solicita maxim trairile in mod negativ, va exista la indemana implicit acel “antidot” bine venit in vindecarea fiecarui nativ, deci acea parte benefica prezenta in viata noastra ca protectie Divina. De altfel, intreaga configuratie astrala prezenta pe parcursul primei luni de primavara, va influenta “pas cu pas” tot ceea ce avem de indreptat in noi ca fiinta umana/nativ zodie; iar Luna aflata in descrestere (13-27.03.a.c.) din Balanta in Pesti va oferi un moment de “respiro” la nivel mental/sufletesc vizand despovararea de tot ce influenteaza toxic gandirea/actiunea clara si justa, urmand ca din 28.03.a.c. (Luna Noua/Berbec) in tandem cu Venus retrograda/Berbec si Marte aflat in exil/Taur, sa aduca o ponderare maxima la capitolul “oportunitati financiare tentante”……,dar cu grad de risc in promisiunile facute in perioada 26.02.2017 Luna Noua!

   BERBEC
   Revelatii neasteptate pe segmentul cariera, cu efect de “selectie dura” in randul colaboratorilor/superiorilor deopotriva, care v-au “capusat” pana in acest moment, iar pe segmentul relatie de cuplu, Pluto/Capricorn accentueaza afectivitatea unde, foarte multe “mesaje Divine” aspectate prin premonitii/vise vor darui raspunsuri la intrebari fara sperante! Profesional, intr-o maniera matura vi se impune obligativitatea clarificarii in tot ceea ce va doriti cu adevarat, tinand cont de faptul ca: ”Dumnezeu va iubeste, va daruieste din plin dar…..atunci cand va si ia ceva, asa trebuie sa se intample!

    ”Karmic: Nu aveti nevoie de noi lectii de viata ci doar de fructificarea norocului in mod corect si redefinirea propriei identitati. La capitolul sanatate, Venus retrograda/Berbec vizeaza tratarea in mod serios a unui moment dificil in alegerea unei terapii corecte privind afectiunile deja cunoscute, dar si asupra unor sensibiltati cu care v-ati confruntat in 2009 si care acum……pot recidiva.

   TAUR
   Destul de multa dizarmonie/stress pe finalizarea unei situatii de viata administrativa/separare/investitie, care va amprenta totul cu foarte multa provocare si instabilitate vizand viata in sine. Capitolul relatie de cuplu este nuantat cu foarte multa “posesiviate/gelozie” uneori chiar in exces, iar partenerul/partenera de cuplu va reactiona ca atare, fara puterea de a intelege sau…..a mai suporta aceste concepte proprii despre iubire ale nativilor Taur.

   Karmic: O intuitie corecta absolut benefica vizand succesul in multe situatii complicate, iar la capitolul sanatate Venus retrograda/Berbec, rascoleste la nivel marcant sensibilitati mai vechi ale organismului, cu predilectie infectii deseori dentare, dar si asupra unor crize hepato-biliare.

   GEMENI
   O saptamana amalgamata vizand atat statului social cat si finantele, o nevoie masiva de rabdare pentru a vizualiza corect tot ceea ce va doriti cu adevarat, dar si modul de a va comporta just in relatiile parteneriale/de cuplu. Sunteti sustinuti astral pe segmentul financiar (bani care vin si pleaca dar ofera o stabilitate dorita, cu un bonus nesperat aspectat printr-o mostenire provenita din partea tatalui); iar in relatia de cuplu, lucrurile trebuie sa recunoasteti ca nu stau chiar pe roz…..,  reprosurile aduse de persoana iubita avand darul de a  va  “incrancena in durerea resimtita (chiar daca niciodata nu veti arata acest lucru), comportandu-va in continuare in “dualitatea” cu care sunteti perceputi ca zodie de cei din jurul vostru.

   Karmic: Decizii majore vizand toxicul care va osteneste si adoptarea unei stari de “introvertire” in urma careia veti spune lucrurilor pe nume, indiferent cat ar durea acest lucru! Sanatate, Venus retrograda/Berbec cuvanta despre reincarcarea energetica printr-un somn linistit, un repaos bine respectat in mod constant si trilogia ”alimentatie-odihna-imunitate”.

   RAC
   Urmeaza o saptamana care implicit reprezinta “debutul unei perioade cu durata pana in vara”,  in care oarecum destul de vizibil lucrurile se mai “aseaza/domolesc” in tot ceea ce reprezinta viata. Multe premonitii care se vor adeveri si toate marcate pozitiv (profesional/sentimental), dar atentie la capitolul iubire unde riscati sa deveniti ”coplesitori” fata de partener, sau……in contextul in care veti trai o “poveste de amor” care va poate amprenta major viata! Luna Neagra (Lilith) prezenta pentru voi acum in mod special, vizeaza si avertizeaza asupra unei decizii radicale privind o eventuala demisie deloc inspirata pentru moment; si deopotriva asupra segmentului financiar unde riscul de a pierde masiv…..este major!

   Karmic: Detineti foarte mare incredere in voi atunci cand stiti ce va doriti si aveti de facut, dar exista inca datorii karmice care privesc in mod exceptional pastrarea propriului sistem de valori personale  la un nivel just si superior. Venus retrograda /Berbec avertizeaza asupra unor infectii/sensibilitati dentare, zona capului si oscilatii ale prsiunii atmosferice care va pot deranja enorm.

   LEU
   O saptamana amprentata prin “finalizare” in tot ceea ce traiti, dar si cu o Luna Neagra/casa familiei,  unde irascibilitatea/teama va acutiza subevaluarea/supraevaluarea multor contexte de viata. Este nevoie de foarte multa rabdare/maturitate in relatia de cuplu, unde riscul de a trai totul "distorsionat/dizarmonios” vizand cu predilectie partenerul/partenera de viata este maxim si cu sanse mari de “separare definitiva!”

   Kramic: Anumite relatii parteneriale/cuplu pot lua o turnura radicala (relatiile cu cineva aflat la distanta poate aduce mult disconfort) si deopotriva, mare atentie la patrimoniu/finante. La capitolul sanatate, Venus retrogradA/Berbec, cuvanta despre gasirea unor remedii/terapii corecte, dar care implica diverse deplasari in alte locuri si, mentine avertizarea asupra alimentatiei (digestie/dieta), dureri reumatice majore /constante generate doar de presiunea atmosferica foarte capricioasa.

   FECIOARA
   Si pentru acesti nativi, o saptamana cu realizari majore provenite dinspre alte locuri/meleaguri, dar si intestate in egala masura cu “multe si marunte” menite in a-I macina sufleteste (aici comunicarea inexistenta pentru nativi, va juca un rol primordial  din pacate  nuantat negativ pentru ei). Luna Plina in propria lor zodie, rastalmaceste constant raspunsul la o intrebare care pe acesti nativi ii macina de foarte multi ani: “care este rolul meu acum in relatia de cuplu/familie/profesie-cariera, atata vreme cat eu ca individ/nativ nu mai inteleg mult prea multe din tot ceea ce traiesc, ce mi se intampla?!”

   Karmic: Evitati conjuncturile ostile chiar daca este un proces anevoios (aveti aceasta putere din plin) si incercati sa va controlati excesul supra-energetic atunci cand il intuiti (relatiile parteneriate/cuplu). Venus retrograda/Berbec, vizeaza echilibrul in alimentatie (obiceiuri toxice), minte-suflet-trup, aparatul renal si raceli, totul generat de schimbarile bruste ale timpului.

   BALANTA
   Urmeaza o saptamana in care oprtunitatile se vor materializa pe destule segmente de viata importante (cu predilectie cel finanaciar), dar care vor trebui gandite/investite matur spre a le fructifica maxim. In relatia de cuplu, o briza de primavara nuantata cu acea doza de “romantism” specific acestui anotimp, va putea sa va bucure sufletul cu adevarat.

   Karmic: Nu tot ceea ce voi considerati just-benefic-de bun augur este inteles pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti, iar in acest context, adancul vostru sufletesc trebuie ascultat cu multa blandete si atentie desavarsita, pentru a resimti cu adevarat acel bine de care aveti atata nevoie  de foarte multa vreme! Venus retrograda/Berbec atentioneaza la capitolul sanatate asupra unor posibile infectii dentare/zona capului sau tot ceea ce tine de O.R.L., totul generat de un tratament urmat in timp si care s-a dovedit total neadecvat; dar si asupra faptului ca daca sufleteste sunteti multumiti/tihniti, atunci acest lucru poate reprezenta cu adevarat o terapie neconventionala dar benefica!

   SCORPION
   Un aplomb efervescent maxim in tot ceea ce va doriti a face de acum pe mai departe, dar si riscul de a va impotmoli in propriile strategii/dorinte, luand in calcul infuzia de forta resimtita din plin. Acelasi risc este valabil/prezent deopotriva si la capitolul afectivitate, vizand relatiile parteneriale/cuplu/familie, unde intregul vostru comportament ca nativi Scorpion, poate oscila frecvent de la “Alfa la Omega”…..; concret aspectat prin “pozitiv/negativ”brusc si coplesitor ca marcaj, atat pentru voi personal dar si pentru cei din jur in egala masura! Financiar, din nou atentionarea astrala in a va “chibzui matur banutii” si a nu uita lectiile de viata la acest capitol, invatate in anii anteriori!

   Karmic: Marcati fiind acum cu o sensibilitate aparte (un adevarat magnet uman), puteti sa va autoinfluentati atat pozitiv cat si negativ, iar in aceste contexte incrancenarea in fata obstacolelor intalnite nu este bine venita! La capitolul sanatate, Venus retrograda/Berbec vizeaza existenta unor dureri difuze in zona capului, generate de gradul de toxicitate prezent in organism si raceli de sezon care……va curteaza intr-un mod aparte!

   SAGETATOR
   Oscilatii majore/constante atat pozitive cat si negative pe segmentul profesional, ipostaze din trecut tratate superficial care acum au efect de “boomerang” cu conotatie negativa; contexte provocatoare/stresante prezente si in relatia de cuplu, unde lucrurile tind spre o turnura total derapanta si din nou…..total in defavoarea nativilor. Foarte mult consum energetic cu nuanta de “forte”atat verbala/comportamentala, o conjunctura saptamanala care nu va face decat sa complice maxim viata pe toate segmentele sale si sa-i epuizeze pe acesti nativi (atentie majora la ceea ce cuvantati, caci va poate costa scump orice vorba)! Financiar banii vin si se duc, iar astrele sfatuiesc la o “reorganizare asupra administrarii acestora” pe mai departe.

   Karmic: Un tumult energetic ce impune o “redefinire”absolut corecta/justa pe tot ceea ce inseamna viata, aceasta obligativitate fiind cuvantata de Saturn cel neandurator!.........; iar la capitolul sanatate, Venus retrograda/Berbec, vizeaza schimbari radicale asupra exceselor care trebuie sa fie egale cu ajustari drastice si deopotriva, atentioneaza asupra unor tulburari cardiace/nervoase generate de un comportament agresiv, care poate da nastere unor episoade complicate ca trairi!

   CAPRICORN
   Revin in actualitate, situatii de viata in care multi nativi Capricorn fortati de imprejurari una au spus si au indurat in tacere, dar acum sub amprentarea majora a fazei de Luna Plina/Fecioara (moment foarte delicat/dificil/tensionat aspectat pentru ei ca zodie), vor gasi contextul oportun in a “rasturna” total ceea ce au trait pana in prezent! De aici in mod evident, o “inflamare”pe masura in relatiile parteneriale/profesionale, culminand totul cu o stare conflictuala persistenta pentru cateva zile bune. Financiar, oportunitati bizare dar care le prin foarte bine, mai cu seama ca foarte multi dintre ei nici macar nu gandeau sau……nu mai sperau.

   Karmic: Este timpul ca acea “teama irationala” prezenta ca drept constanta in ale voastre ganduri si simtiri……, sa fie exclusa definitiv din aceasta ampla ecuatie de viata; atata vreme cat Luna Plina/Fecioara cuvanta clar un singur lucru: “ Vindecarea voastra trupeasca-sufleteasca si mentala, incepe, continua si se finalizeaza doar prin Credinta! ”Venus retrograda/Berbec, vizeaza la capitolul sanatate fragilitatea acumulata in timp pe segmentele articulatii (pusee dureroase), zona capului, ochii , totul impunand investigatii constante si un respect cuvenit pe mai departe corpului vostru, recunoscand faptul ca nu v-ati bagat in seama niciodata la modul serios si concret!

   VARSATOR
   Aveti nevoie de o regandire asupra directiei pe care ati it, vizand segmentul profesional/cariera, unde ceva poate va scapa sau…..nu este calea potrivita/dorita de voi! Daca intuitia va indeamna a spune ”Da!” unei oportunitati, atunci faceti acest lucru cu incredere deplina ca va este de bun augur (chiar daca implica un tribut); pentru ca vorbim cu adevarat de “Noroc” si ghidarea din umbra a propriilor pasi spre Bine, de catre Cineva de Sus!

   Karmic: Va cunoasteti foarte bine obiectivele, credeti in Steaua voastra norocoasa si intuiti corect/facil tot ceea ce poarta numele de ”dusman”! Venus retrograda/Berbec la capitolul sanatate, vizeaza mentalul care trebuie relaxat, imunitatea scazuta, stari de apatie/oboseala vizibila generata de presiunea atmosferica schimbatoare si o viziune mai concreta asupra modului in care va respectati/purtati de grija propriului corp (idem Capricorn).

   PESTI
   Poate pe drept cuvant singura zodie (cu predilectie nativele Pesti) care se va bucura in aceasta saptamana de sustinere/protectie astrala deplina, desi nici pentru acesti nativi nu vor lipsi ipostaze/contexte de viata care sa-I marcheze destul de profund. Aici cuvantul cheie in tot ceea ce vor trai este reprezentat prin verbul “a actiona” si nu oricum, mai ales cand discutia se poarta la capitolul “finante”! Ideala este o cooperare justa, facila in exprimare, cu mentiunea de a lasa deoparte mofturile/conceptele personale pentru a le merge bine si deopotriva, pentru a nu rata oportunitati pe propria lor mana!

   Karmic: Astrele va sustin intru totul si va ajuta fix pe segmentele unde traiti cu tot sufletul. Venus retrograda/Berbec la capitolul sanatate, atentioneaza asupra gradului de toxicitate existent in alimentatie, o verificare corecta/constanta a dietei si o avertizare asupra segmentului endocrinologic/ginecolocic(native), prostata/colon (nativi), unde daca nu se trateaza serios problema, poate sa fie nevoie pe viitor de o interventie chirurgicala!   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...