Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 5 martie, 11 martie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 5 martie, 11 martie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 5 martie, 11 martie 2017"
   Prima luna de primavara este aspectata abstract, atat la propriu, cat si la figurat pe toate segmentele de viata, cu amprentarea acuta a unei primaveri timpurii, in care totul este derulat cu o enegie debordanta vizand renasterea, realizarea multor
   Publicat: / Actualizat:
   469 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 5 martie, 11 martie 2017” — Prima luna de primavara este aspectata abstract, atat la propriu, cat si la figurat pe toate segmentele de viata, cu amprentarea acuta a unei primaveri timpurii, in care totul este derulat cu o enegie debordanta vizand renasterea, realizarea multor

   trimite

   Motto: “Viata este complicata, dezordonata si totusi…..frumoasa……, dar pentru a o trai cu adevarat….. avem nevoie de foarte mult Curaj!” Marusia

   Evenimente astrale (generalitati luna Martie 2017) / Istoric astral saptamanal

    -Careu in T Jupiter- Pluto- Uranus (intens activate prin opozitia lui Jupiter la grad perfect cu Uranus-03.03.a.c. si Careul Pluto pan ape 30.03.a.c.;-Retrogradanta Venusiana care va activa negativ ipostaza astrala de mai sus;

   -Mercur – Neptun/Pesti conjunctie favorabila dar amprentata cu multa incarcatura karmica pentru toate zodiile (unele chiar major);

   -Marte- Uranus/Berbec ( forta efervescenta care va trebui gestionata pozitiv/matur nu doar teoretic ci si practic pe cat posibil…..);

   -Mercur/Pesti – delicat si dificil aspectat deopotriva din 03.03.a.c., influentand capitolele decizii, comunicare, relatii parteneriale si de cuplu, nuantand insa benefic atunci cand este cazul, intuitia spre reusita;

   Generalitati luna Martie 2017 / Istoric astral saptamanal

   Prima luna de primavara este aspectata printr-un tablou abstract atat la propriu cat si la figurat pe toate segmentele de viata, cu amprentarea acuta a unei “primaveri timpurii”, in care totul este derulat cu o enegie debordanta vizand renasterea/realizarea multor dorinte, riscand sa nu mai putem gestiona sub nici-o forma, acest tumult energetic/forta interioara in exces.

   Din punct de vedere al fiecarei planete prezenta in acest context de primavara si deopotriva marcate la randul lor cu acest “dinamism in exces” rasfrant in mod implicit asupra tuturor zodiilor/nativi, lucrurile sunt aspectate astfel: “Jupiter/Balanta desi vizeaza armonia pentru toate segmentele de viata, este “flancat” din toate unghiurile de prezenta multor planete nuantate distonant, context peste care Venus in retrogradanta va amprenta totul cu foarte multa subiectivitate emotionala (uneori pana la extrem); readucand efectiv in prim plan multe dintre “tenebrele trecutului”, iar de aici o maniera absolut greoaie/greu de cuvantat pentru tot ceea ce simtim/traim concret!

   Toata aceasta stare delicata si in egala masura epuizanta sufleteste, va dura pana la iesirea lui Venus din retrogradare, insa trebuie de retinut faptul ca intreaga perioada va deveni pe parcurs de-a dreptul “coplesitoare”, totul fiind generat de “dualitatea”impusa de aceeasi Venus si vizand in mod direct distorsionarea in evaluarea, implicit luarea unor decizii concrete/corecte pe segmente de viata importante!

   La randul sau Mercur, este deopotriva foarte prost aspectat (din 03.03.a.c.) pe segmentele decizii/comunicare/relationare de tot felul si, desi este planeta intelectului, de asta data acest aspect se afla situate intr-un “con de umbra”, din care nu va putea sa ne sustina ca nativi, atata vreme cat acum “intuitia” este cea care trebuie sa primeze.

   Concret, aspectul sau pozitiv intr-o masura destul de firava nuantat, va fi resimtit si ar trebui sa actioneze pozitiv asupra noastra ca zodii, in contextele de viata in care “intuitia va juca un rol primordial” acolo unde atat pozitivul dar si negativul vor reprezenta in egala masura acel “bine cu adevarat”, necesar pentru a inainta pe o cale dreapta si sigura, benefica intru totul pentru noi ca persoana. Concluzia saptamanii: “Avem nevoie de o transparenta maxima fata de noi insine valabila pe absolut toate segmentele de viata, atata vreme cat tot ceea ce vom trai va impune aproape la fiecare pas, recunoasterea unor adevaruri care trebuiesc acceptate; si deloc intamplator acum, atata vreme cat a inceput Postul Pastelui, o perioada in care avem o acerba nevoie de a ne spovedi in tacere fata de Dumnezeu!”

   BERBEC
   Apar “noi cai” ce va vor indrepta pasii spre ceea ce va doriti cu adevarat, ipostaze de viata in care Uranus-Marte/Berbec va infuzeaza cu foarte multa forta; deci veti actiona ca atare si bine venita ar fi o temperare din cand in cand! O perioada de testare karmica maxima in tot ceea ce inseamna propriile voastre greseli/limitari impuse-autoimpuse de trecut, deci altfel talmacit, poveri ale caror raspunsuri de asta data vor fi unele pozitive si implicit spre binele vostru pe mai departe.

   TAUR
   Astrele va impun renuntarea la autosubestimare si deopotriva comparatia intre voi si alti semeni care au reusit a se realiza mult mai complex pe segmente de viata importante. Intelegeti ca tot ceea ce detineti v-a fost predestinat de Sus, iar mesajele /presentimentele/visele pe care le veti avea, trebuiesc talmacite corect pentru a va accepta putinta/neputinta in ceea ce ati realizat, atata vreme cat Destinul dicteaza!

   GEMENI
   Atentie la derapajul emotional pe fond decizional, luand in calcul vulnerabilitatea afectiva! Sunteti inca marcati de o anume “devitalizare” pe care o resimtiti din plin si care se datoreaza acelor reglaje karmice pe care astrele le impun acum in viata voastra. Inca nu v-ati insusit pe deplin acele lectii de viata ce trebuiau invatate in ultimii ani.

   RAC
   Increderea deplina pe care o acordati anumitor persoane, poate sa va indrepte pasii spre cai cu adevarat”dificile”, mai cu seama pe segmentul parteneriate. Aveti nevoie maxima de un anume gen de parteneriate, care sa va convinga, atat de siguranta lor, dar si de durata pe termen indelungat!

   LEU
   Resimtiti un tumult de energie interioara pozitiva, pe care ideal ar fi sa o utilizati in contexte in care sansele de reusita erau absolut inexistente, mai cu seama ca surprizele acestei saptamani apar sub forma unor oportunitati favorabile in proiecte de anvergura; dar……cu o desfasurare total “atipica” voua ca zodie! Sunteti pe deplin marcati in aceste zile cu o infuzie exagerata la capitolul”extrasensibilitate Saturniana”, ceea ce karmic va transmite urmatorul mesaj: “ Iubiti si sunteti iubit……dar inca exista o incertitudine in relatia de cuplu care planeaza de foarte multa vreme asupra acestei iubiri; unde pentru a va regasi linistea interioara, aveti obligatia de a ierta atat greseala partenerului, dar si a voastra, in primul rand!”

   FECIOARA
   Aveti posibilitatea de a rezolva multe situatii dificile dar cu conditia de a nu mai “isca” altele! Intuitia primeaza maxim acum, atata vreme cat oportunitatile pe toate segmentele de viata vor fi nuantate subtil, dar……cu sanse mari de reusita. Acceptati faptul ca unele ipostaze de viata nu se pot schimba, ba din contra, va puteti complica viata cu mare arta daca insistati! Renuntati la acele “sabloane tipice- tabu” preluate din familie, vizand comportamentul devenit acum oarecum…..”negativ” pentru cei din jurul vostru.

   BALANTA
   Multa rabdare pentru ca totul sa poata reintra in normal! Traiti ipostaze de viata care va storc enorm la capitolul energie interioara, devitalizandu-va maxim mai cu seama in relatiile parteneriale (aici constanta selectiva este inca prezenta!).

   SCORPION
   O infuzie de energie interioara pozitiva, care va ajuta sa va apropiati din ce in ce mai mult de ceea ce va doriti cu adevarat. Multa logica v-ar fi de real folos si deopotriva, aplicarea maturitatii dobandite pana acum, totul reprezentand un fundament de baza pentru a va influenta benefic Norocul! Sanse de reusita financiara care impun foarte multa intelepciune.

   SAGETATOR
   O perioada efervescenta prin solicitari pe toate segmentele de viata, care va impune un discernamant maxim, luand in calcul riscul de a nu mai putea gestiona corect totul. Nu va incrancenati in fata acelor contexte care impun schimbari radicale, atata vreme cat Destinul cuvanta acum in viata voastra!

   CAPRICORN
   Multa analiza matura/inteleapta pentru a decide corect si just! Trecutul va amprenteaza foarte mult, uneori devitalizandu-va intr-o masura aproape de “epuizant”, dar protectia Divina va insoteste la tot pasul. Nu renuntati la strategiile personale bine inradacinate in viata voastra ca nativi Capricorn, mai cu seama la capitolul “iubire”, unde Divinitatea va indeamna sa nu aprofundati pesimismul in relatia voastra cu EL; totul generat de cautarea unor raspunsuri logice apropo de lectiile de viata dure prin care ati trecut pana acum! Incercati sa luati Viata/contextele greu de cuvantat, asa cum sunt ele, fara a mai cauta explicatii/raspunsuri logice/intelepte /mature fata de ceea ce traiti.

   VARSATOR
   Va zbateti ca “pestele pe uscat” pe cam toate segmentele de viata, va temeti de tot si de toate in contextul in care cu adevarat sunteti inconjurati inca de foarte multe ”pericole”! Totusi, aveti incredere in tot ceea ce inseamna “copilaria sufletului vostru”, pentru ca doar acesta este unicul leac adevarat in a va putea tamadui toate suferintele. Atentie la relatiile parteneriale, atat cum voi percepeti, dar si cum sunteti perceputi de cei din anturaj, acceptand realitatea ca si voi gresiti uneori, deci……iertati!

   PESTI
   O perioada cu titulatura de “revelatie justa” pe toate segmentele de viata! Aveti obligatia de a va ordona tot ceea ce traiti (financiar cu predilectie), mai cu seama ca apar surprize cu rezolvari benefice chiar in ultimul moment. Nu lasati “duritatea din voi” sa influenteze anturajul cu care colaborati (risc de a va face dusmani grei), acceptati greselile celorlalti ca pe un lucru firesc, unde culmea…..aveti chiar voi ceva bun de invatat!

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...