Logo Observatorul Social
Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 18 februarie, 25 februarie 2017

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 18 februarie, 25 februarie 2017
   'Afiș articol "Horoscop saptamanal, 18 februarie, 25 februarie 2017"
   O saptamana in care, din pacate, vom avea parte de trairi intense la nivel sufletesc, framantari cu rasfrangeri pe toate segmentele de viata, multe situatii amalgamate si din care uneori poate chiar nu vom intelege nimic, iar de gestionat nici pe dep
   Publicat: / Actualizat:
   2.865 vizionări
   1
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișează fundalul
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 18 februarie, 25 februarie 2017” — O saptamana in care, din pacate, vom avea parte de trairi intense la nivel sufletesc, framantari cu rasfrangeri pe toate segmentele de viata, multe situatii amalgamate si din care uneori poate chiar nu vom intelege nimic, iar de gestionat nici pe dep

   trimite

   Motto: “In lume veti avea necazuri;dar indrazniti. Eu am biruit lumea.” (Ioan 16,33)

   “Tu sa fii pregatit totdeauna ca un ostas viteaz, totdeauna inarmat si treaz, dar razboiul nu-l provoca tu.” ( Sf. Ioan Gura de Aur, Evrei, omil.V)

   “Nu exista vrajmas mai mare pentru om decat el insusi.” ( Marcus Ascetul)

   Evenimente astrale / Istoric astral saptamanal

   -Soarele scimba lacasul zodiacal in Pesti / 22.02.2017;

   -Saturn/Sagetator amprenteaza acesti nativi cu “incredere in sine” la indemanare pe parcursul acestui an, vizand aflarea acelei cai drepte cu adevarat in ceea ce inseamna iubirea; si care poate sa fie salvata (acolo unde exista probleme) sau deopotriva…… “pierduta” pe propria lor mana, chiar daca nu se pune problema unei despartiri in fapt;

   -Uranus/Berbec continua presiunea asupra acestei zodii, dar si a celorlalte in egala masura, un moment de apogeu fiind resimtit abia la finalul primei luni de primavera (30.03.2017) cand va face un Careu astral cu Pluto;

   -Lilith (Luna Neagra) desi a parasit in 14.02.2017 zodia Scorpionului acum aflandu-se in Sagetator pentru 9 luni de zile, mentine drept constanta in viata fiecarei zodii/fiecarui nativ, un rol marcant aspectat prin “dezechilibru”, anul 2017 per ansamblu fiind amprentat cu acest “Test major” vizand atingerea unui nivel spiritual maxim;

   -Saptamana care urmeaza reprezinta preambulul concret inaintea Eclipsei inelare de Soare cu Luna/Pesti din 26.02.2017 ”moment de referinta" pentru toate zodiile in a rupe definitiv tot ceea ce reprezinta ”Teama de un trecut dureros si deopotriva suferinta indelungata!”

   Istoric astral saptamanal

   O saptamana in care desi Soarele care se va instala in Pesti ar trebui sa transmita influxuri pozitive si de ce nu……o stare de bine caci ne apropiem de sfarsitul anotimpului de iarna; din pacate, vom avea parte de trairi intense la nivel sufletesc, framantari cu rasfrangeri pe toate segmentele de viata, multe situatii amalgamate si din care uneori poate chiar nu vom intelege nimic, iar de gestionat nici pe departe…..! Iata deci cum acest “Fereca si Desfereca” isi mentine pe deplin acea nota aspectata prin “dinamism excesiv nuantat aproape de apogeu in tot ceea ce s-a consumat”, pana la final de iarna; continuand sa amplifice acea “teama” resimtita de toate zodiile si sa distorsioneze in egala masura, toate segmentele de viata cu adevarat importante pentru noi.

   Totusi in acest tablou astral dificil din aceasta saptamana, exista si o nuanta pozitiva despre care precizam in analiza “generalitati luna februarie 2017”, aspectata concret prin producerea primelor doua Eclipse din acest an (Eclipsa de Luna Plina/Leu/11.02.a.c. si Eclipsa inelara de Soare cu Luna/Pesti/26.02.a.c.); ambele cu un rol major de “Adevarat Tampon astral benefic” intre ceea ce am trait si, ceea ce asteptam de la acest an 2017. Altfel talmacit, daca prima Eclipsa a avut un rol de a “sterge usor imprejurul ranii adanci”, cea de-a doua Eclipsa va pune cu adevarat “degetul pe rana”, oprind definitiv (desi uneori…..foarte dureros…..), intreg procesul de “mentinere constanta in supurarea acesteia!”

   Deci, ne dorim o vindecare concreta, avem sanse in a ne tamadui, dar conditia esentiala consta in “suportarea cu demnitate a ultimei dureri, nimic altceva decat…..ruperea de un Trecut impovarator cu adevarat!” Este bine de retinut pentru toata lumea faptul ca: “Efectul acestor doua Eclipse din Februarie 2017, se va mentine drept “constanta” in tot ceea ce vom trai pana la mijlocul acestui an (luna august); moment in care se vor produce ultimele doua Eclipse ale anului, dar despre care vom discuta atunci in mod detaliat.

   BERBEC
   Multa intensitate sufleteasca pe un fundal astrologic delicat (cu predilectie Soarele/Pesti), totul cu rasfrangere pe segmentul afectiv, mult mai amprentat de suferinta celor din jur. Acest influx astral cu impact major la nivel sufletesc, poate sa transforme acesti nativi in fiinte care traiesc destule contexte din aceasta saptamana sub forma unor adevarate blocaje, deloc bine venite pentru ei la capitolul decizii importante. Din pacate, chiar propriul lor guvernator zodiacal Marte aflat acasa, le va induce o adevarata stare de “fortare pana la extrem” in ceea ce poate fi considerata “lupta data pentru rezolvarea obiectivelor propuse”!

   Karmic: Prioritati la prioritati….derulate ca pe o “banda rulanta”, situatii in care doar Destinul cuvanta si Dicteaza pentru voi acum! Atentie mare la reactii dure/violente manifestate verbal fata de partea adversa (masculina), totul pe fondul sentimentului resimtit/aspectat prin “neasculatarea a ceea ce cuvantati”!

   TAUR
   Saptamana debuteaza cu o stare incomoda prezenta pe segmentul relational, un capitol de viata in care acum incrancenarea nativilor poate sa le aduca destul disconfort. Pe de alta parte, odata cu intrarea Soarelui/Pesti, urmeaza o perioada in care se pot bucura/profita de anumite relationari sentimentale, care vor avea un impact pozitiv in viata lor de asta data. Exista insa prezenta acelei nemultumiri constante care-i framanta cu privire la “multe si deloc….marunte!”…., elemente prezente in viata personala si nu numai….., carora le vor acorda o atentie mult mai deosebita acum, dorindu-si a schimba mult mai radical multe aspecte ce tin de trecut. De aici, generarea unei stari negative amprentata cu un tumult de energie interioara / nota de disconfort (activata si de Marte/Berbec), totul aspectand per ansamblu aceasta perioada prin neliniste si consum interior pe masura trairilor.

   Karmic: Veti trai o “dualitate” in comportament, total atipica voua ca zodie, contexte in care unii veti devein ”razboinici/impusivi”, iar altii ”cu rol de adevarat tampon linistitor ”pentru toata lumea! Prin tot ceea ce veti trai, veti invata noi lectii de viata dar de asta data…..la un nivel absolut superior!

   GEMENI
   O saptamana greu amalgamata atat la capitolul relationare/segmentul profesional dar si sanatate (stari proaste cu sau fara explicatii logice). Concret, pe segmentul profesional macar teoretic, vor avea un soi de multumire sufleteasca (desi atentie rivalitatea este prezenta/tensionata din plin), segmentul financiar este destul de fragil aspectat iar pe acest fundal pot exista blocaje cu destul disconfort; si ca totul sa fie resimtit cu adevarat ”negativ”, multe elemente solide, logic argumentate vizand propriile concepte de viata ale nativilor, se vor spulbera gratie contextului astral prost aspectat, ipostaza care va induce acestor nativi un mare grad de risc in a “gafa” aproape pas cu pas! Astrele atentioneaza si asupra relatiei de cuplu, unde situatia poate degenera masiv pe acelasi fond de disputa generat de tot acest amalgam saptamanal!

   Karmic: Sanse de “ascensiune si regres in egala masura”, dar oricum ceea ce trebuie inteles veti intelege corect!

   RAC
   Dorinta de “rupere fata de trecut” si simultan un debut absolut inedit in tot ceea ce inseamna viata pentru acesti nativi, reprezinta titulatura saptamanii privind aceasta zodie. Daca s-ar putea rezolva pe rand aceste lucruri, poate ca trairile nativilor ar avea mult mai multa usurinta in desfasurarea evenimentelor, dar din pacate totul se va derula “dinamic si cu un consum energetic interior pe masura”, rezultand astfel o saptamana uneori de-a dreptul “incandescenta” pe segmentele relatie de cuplu/familie /sanatate (rasfrangeri chiar delicate). Odata cu debutul zodiei Pesti, Soarele va influenta nativii Rac pentru o luna de zile, cu predilectie fiind vizat capitolul “constiinta” si tot ceea ce inseamna pozitiv /negativ la acest capitol!

   Karmic: Tot ceea ce traiti este in legatura directa cu propriul vostru Destin, iar pe acest fundal, mare atentie la “agresivitatea” cu care va este amprentat temperamentul, unde…….bine ar fi sa ganditi de doua ori inainte de a cuvanta o singura data!

   LEU
   O saptamana interesanta si care s-ar putea derula prin tot ceea ce vor trai acesti nativi, sub amprenta “aventurarii uneori riscante….” atat din punct de vedere al segmentului profesional dar si cel sentimental! Capitolul relationare/parteneriate va fi sustinut timp de o luna de zile pe mai departe, intr-o nota benefica gratie Soarelui/Pesti, dar este bine de retinut un aspect foarte important privind acest context, faptul ca va exista un “aplomb” efervescent pe tot ceea ce se va consuma, cu predilectie insa la capitolul sentimental; unde lucrurile se impart in mod absolut distinct! Concret, relatia de cuplu poate suferi schimbari majore din pacate marcate negativ, in timp ce pe de alta parte, exista mari sanse de “infiripare a unei povesti amoroase de-a dreptul tumultoasa (inclusiv pentru cei angajati deja intr-o relatie)”; ipostaza cu mari sanse in a da lucrurile peste cap la modul propriu! Mare atentie la acest moment delicat, care se va dovedi pe parcurs……pe cat de riscant, pe atat de pagubos!

   Karmic: Atentie la cum “taxati/pedepsiti” pe cei care va gresesc, atata vreme cat acum sunteti un adevarat ”vulcan in faza de erupere”, chiar daca voi va doriti a “reabilita karmic” multe nedreptati!

   FECIOARA
   Per ansamblu, influenta benefica a Soarelui/Pesti vizand relatia de cuplu/parteneriate ar trebui sa fie resimtita, atat theoretic, dar si practic; insa din pacate nu toate trairile/situatiile se vor derula conform acestei ipostaze astrale pozitive. Aceasta nota negativa se va rasfrange treptat asupra relatiei parinti-copii, parteneriate unde sunteti nedreptatiti pe buna dreptate (litigii procesuale care sunt blocate cu buna stiinta de dusmani); iar astrele sfatuiesc sa renuntati intr-o masura considerabila la acea “incrancenare” tipica voua ca zodie, pentru a putea depasi aceasta saptamana greu de inteles/gestionat.

   Karmic: Faceti un efort in “a ierta” de asta data, chiar si acolo unde simtiti cu adevarat ca nu merita. Exista totusi o Justitie Divina care nu lasa nimic la intamplare!

   BALANTA
   Segmentul financiar poate inregistra un “aplomb riscant la capitolul curaj”, aspectat prin artificii gandite pozitiv, dar pagubos pe parcurs. Soarele/Pesti va amprenteaza benefic segmentele profesional/sanatate, dar existenta aceluiasi “aplomb” poate sa genereze adevarate blocaje nuantate subiectiv, pe segmentele relatie de cuplu/familie.

   Karmic: Atentie la lipsa de rabdare care va preseaza acum in tot ceea ce traiti, desi veti avea posibilitatea in a va ”ordona” gandurile intr-o maniera cu totul desosebita!

   SCORPION
   Tabloul astral delicat si de ce nu….dur aspectat in aceasta saptamana, poate sa va amprenteze viata cu destula teama vizand segmentele profesional/realtii parteneriale, dar si tot ceea ce vizeaza “sufletul-viata personala”. Lucrurile insa nu se vor derula chiar asa de “sumbru”, atata vreme cat pe de-o parte aveti mari sanse la capitolul oportunitati privind stailitatea materiala, emotionala, demararea unor noi proiecte in care va reinventati benefic; iar pe de alta parte, tinand cont ca intreg acest proces de bine/sustinere se datoreaza gratie Eclipsei de Soare-Luna/Pesti din 26.02.2017.

   Karmic: Adoptati o stare de “espectativa matura”, incercand sa ganditi/puneti in aplicare strategii care sa aiba rezultate pozitive, fara insa de a incerca sa-i convingeti pe cei din jur cu conceptele voastre personale.

   SAGETATOR Sunteti pe drept cuvant: “Zodia de forta a momentului!”, iar acest lucru va marca intreaga saptamana cu destule evenimente majore. Desi Soarele/Pesti va induce o stare benefica in multe contexte delicate, nu acelasi efect il are Luna Neagra/Sagetator, care va ravasi multe ipostaze de viata, oferindu-va senzatia ca ….. ”Norocul va este tras inapoi”! Aceeasi Lilith (Luna Neagra), va impune noi directii de viata fara drept de a contesta Destinul, iar financiar mare atentie la “pagube/pierderi” pe propria voastra mana.

   Karmic: Nu va asumati riscul raspunderii (cu predilectie in relationare), atata vreme cat nu aveti siguranta sufleteasca in a oferi ajutorul promis pana la capat!

   CAPRICORN Subiectivismul poate sa va influenteze negativ in aceasta saptamana, ceea ce nu va pica deloc bine nimanui, mai cu seama ca sufletul/afectivul/emotivitatea vor avea de suferit foarte multe temeri resimtite pe segmente de viata importante (relatia de cuplu/parteneriala cu predilectie).Vorbim despre o saptamana a “perseverentei” cu trairi care va “seaca” de foarte multa energie interioara (si asa precara), la care se adauga o atentionare astrala privind tot ceea ce inseamna “decizionare majora” pe absolut orice segment de viata, context in care obligatoriu totul trebuie “amanat” pana la momentul astral oportun, eliminand astfel riscuri care va pot costa!

   Karmic: Trecutul/familia reprezinta inca acea constanta dura care impune “ruperea definitiva” vizand situatii dureroase, iar financiar pot sosi oportunitati de bun augur, prin colaborari la care nici nu gandeati!

   VARSATOR
   O saptamana in care partea frumoasa este aspectata efectiv prin reechilibrarea (chiar daca nu rasunatoare) a segmentului financiar, cu ecou benefic pe intreg acest an 2017 (gratie Soarelui/Pesti); implicit insa cu conditia esentiala de a va gestiona ”singuri” tot ceea ce tine de acest segment! Nu vor lipsi in alta ordine de idei, divergentele de opinie la capitolul “ceea ce voi ganditi drept si…..contextele atipice/blocante cu care va confruntati pe segmentul profesional (sefi/colaboratori)”; iar din pacate pentru voi ca zodie, aceste ipostaze “sacaitoare” vor fi prezente in viata voastra pana la debutul anotimpului de toamna 2017. Deci…..foarte multa rabdare pentru a va armoniza ”Mintea-Trupul-Sufletul” si a gandi/actiona corect in favoarea voastra (aici relationarea cu semenii va ajuta enorm).

   Karmic: Veti trai in aceasta saptamana inca un pasaj din “marea ecuatie a vietii”, unde de asta data reusiti sa rezolvati mult mai lesne aproape totul! Trebuie sa intelegeti faptul ca nimeni nu poate deslusi mai bine decat voi ceea ce vi se intampla acum (dusmanii ascunsi/fatisi /comunicare distorsionata in mod voit de aceleasi personaje)!

   PESTI
   Soarele odata instalat in propria voastra zodie, va va infuza intr-o masura deloc de neglijat cu efect benefic, drept recompensa bine meritata pentru cat ati patimit in ultimii ani! Concret, o revigorare ”Minte-Trup-Suflet” bine venita in a dispune de o claritate absoluta vizand tot ceea ce aveti de facut pe mai departe; foarte multe oportunitati profesionale bine cosmetizate, dar mare atentie la “riscurile ascunse” pe care le contin (ideal este sa nu luati decizii finale pana la mijlocul toamnei acestui an 2017). A nu se intelege ca nu puteti ”risca”……, dar analizati amanuntit absolut fiecare fateta a parteneriatelor/artificiilor financiare si tot ceea ce mai poate insemna….necunoscuta in aceasta ecuatie!

   Karmic: Desi reactionati oarecum “atipic” in multe contexte de viata, detasarea si refuzul acolo unde exista, trebuiesc acceptate firesc (aici segmentul relationare de orice tip, va este in toatala contradictie cu timpul necesar). Dispuneti de o “favoare astrala” de zile mari, aspectata concret prin……intuirea corecta si rapida a gandurilor prezente in mintea rivalilor, deci o oportunitate fantastica in propriul vostru beneficiu!

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
   telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   ...

   ASISTENȚĂ

   ...

   LEGAL

   ...