Ultimele Articole
  Ultimele Locatii

   Articol din categoria Horoscop

   Horoscop saptamanal, 23 decembrie, 31 decembrie 2016

   Publicat: / Actualizat: /
   Horoscop saptamanal, 23 decembrie, 31 decembrie 2016
   'Afiș Articol "Horoscop saptamanal, 23 decembrie, 31 decembrie 2016",
   Schimbarea lucrurilor nu ne aduce mai aproape de Dumnezeu, ci ne aduce schimbarea vietii
   Publicat:
   1.243 vizionări
   0
   Cod de incorporare:
   Previzualizare:
   Configurare:

   Conținut restrâns
   Buton interacțiune
   Afișare header
   E-mail:
   Previzualizare mesaj:
   Articole trimis de pe Observatorul Social: “Horoscop saptamanal, 23 decembrie, 31 decembrie 2016” — Schimbarea lucrurilor nu ne aduce mai aproape de Dumnezeu, ci ne aduce schimbarea vietii

   trimite

   Motto:“Schimbarea lucrurilor nu ne aduce mai aproape de Dumnezeu, ci ne aduce schimbarea vietii.” Sf. Grigorie de Nissa

   “Omul din afara nu-i decat o oglinda a celui dinlauntru.” Sf. Macarie cel Mare, omil. XVI,7,p,109

   Istoric astral saptamanal / Evenimente astraleUn tablou astral foarte important, atat prin cele doua evenimente care vor avea loc in aceasta perioada (Faza de Luna Noua/Capricorn, Soarele aflandu-se in conjunctie cu Luna tot in aceeasi zodie 29.12.ac. si intrarea lui Uranus in tranzit direct 30.12.a.c), dar si din punct de vedere al conotatiei marcante pentru toate zodiile deopotriva (cu predilectie insa ultimele patru zodii, Sagetator-Capricorn-Varsator-Pesti), al carui mesaj direct si foarte clar este urmatorul:

   “Vom detine acea oportunitate distincta in a ne putea talmaci corect/firesc multe “enigme” existente in contexte de viata delicate; ipostaze in care am trait intens din toate si….de toate, uneori coplesiti cu adevarat! Un moment astral care poate fi considerat cu adevarat “delicat” tot in aceste zile, este cel aspectat prin Conjunctia Marte/Nodul Sud al Lunii care poate influenta negativ deciziile de bun augur acum la final de an-2016; si care metaforic poate fi interpretat ca drept o “rascruce de drum cu doua taisuri”……, readucand in prim plan drept o ultima testare astrala aspectata prin amintiri/prezenta unui Trecut incercat, care poarta cu sine riscul in a ne trage Norocul inapoi……iar de aici multe greseli karmice sa fie repetate mult mai profund! In alta ordine de idei privind “Cvartetul” din finalul zodiacului (Sagetator-Capricorn-Varsator-Pesti reprezentati ca titulatura prin “a intelege – a folosi - a cunoaste si a crede”), acestea vor trai intr-o “alchimie benefica” valabila pentru intreaga saptamana analizata, iar concluzia pentru toate zodiile deopotriva este aspectata prin “gasirea frumosului/beneficului chiar si acolo unde astrele au incercat din greu viata”, acceptand acum sincer faptul ca: ”Nimic nu a fost intamplator, iar drept conotatie spirituala mesajul Divin a fost bine directionat pentru ca viitorul (2017) sa se materializeze pe un fundament Intelept si Matur! ”De fapt, aceste doua virtuti “Inteleptire si Maturitate” sunt insotite de obligativitatea in a lasa Trecutul deoparte, talmacindu-ne “corect – sincer – obiectiv” toate trairile anului 2016; pentru ca altfel ,daca lucrurile vor fi lasate in “coada de peste” sau trecute cu vederea (gandire subiectiva) indiferent de segmentul de viata caruia ii apartin, raspunderea se va datora doar si doar nativului pentru tot ceea ce va urma!

   BERBEC
   Veti resimti pe deplin amprenta “maturitatii Saturniene”, atat in gandire, cat si in grai, constatand ca desi nu credeati ca veti putea realiza/rezolva atat de multe obiective in acest an, totusi ati reusit si culmea…..inca aveti parte de un “ajutor nesperat”. Sansa benefica de a va reincarca din plin in aceste zile cu energie interioara benefica (gratie lui Jupiter/Balanta) si un accept firesc, vizand colaborarea in echipa, atat professional, dar si in relatia de cuplu/familie pe mai departe. Este cazul sa recunoasteti ca desi anul 2016 a fost foarte delicat si uneori ”nuantat” cu neimpliniri, totusi per ansamblu a fost productive, iar astrele recomanda sa nu va mai “autovictimizati in exces”……; atata vreme cat Uranus care intra in tranzit direct cat de curand, nu va mai impovara cu atatea trairi karmice ca pana acum (din 2011 si pana in 2016)! Ba din contra……va ofera drept recompensa puterea interioara de a va reinventa intuitiv, cu conditia de a nu mai repeta greselile trecutului!

   TAUR
   Multe contexte de viata dificile cu adevarat incep sa fie amprentate de “bafta” mai cu seama pe segmentul financiar, iar prezenta Jupiteriana in Balanta va va oferi foarte multa bucurie resimtita efectiv pe toate segmentele de viata (mai putin insa in relatia de cuplu, unde pana in luna februarie 2017 mai aveti niste ”enigme/retineri”, atat fata de voi, cat si fata de partener, dar important este faptul ca totul se va rezolva pozitiv). Luna Noua/Capricorn va “ascute” intuitia si va naste o legatura spirituala cu totul deosebita intre voi si profundul vostru sufletesc; ajutandu-va astfel sa intelegeti/acceptati faptul ca Trecutul trebuie vizualizat obiectiv, respectat intr-adevar, dar viitorul trebuie lasat sa aiba si el un cuvant de spus in viata voastra pe mai departe!

   GEMENI
   Propriul vostru guvernator zodiacal Mercur aflat acum in retrogradanta in Capricorn, va impune o anume reticenta in comunicare si deopotriva o stare de “espectativa” in care preferati sa va aflati acum; neintelegand de ce anume….tot ceea ce va doriti ca “nou” pe toate segmentele de viata se deruleaza atat de lent! Relatia de cuplu ramane inca destul de “vulnerabila” atata vreme cat Saturn va testeaza la capitolul “valori adevarate care trebuiesc intelese/rezoplvate corect” prin Inteleptire si Rabdare pe acest segment de viata; iar pe acest fundal veti deveni oarecum “introvertiti” si veti selecta matur relatiile de tot felul. Oricum s-ar derula lucrurile, important este faptul ca Binele si Reusita va sunt de partea voastra, iar singura atentionare astrala pana la finalul acestul an 2016 dar…. cu ecou negativ in debutul 2017 (daca nu veti tine cont de ea), vizeaza investitiile Majore facute in aceasta perioada, care va pot costa prea scump (riscante intr-un viitor foarte apropiat!

   RAC
   Luna Noua /Capricorn soseste pentru voi ca zodie/nativi nuantata benefic si invaluita in “inedit”, dar de asta data in aceasta ipostaza, fiindu-va foate clar vizualizat viitorul pe mai departe. Va doriti foarte multa liniste emotionala/certitudini si siguranta in relatia de cuplu/familie, insa este momentul sa acceptati ca nici voi nu sunteti perfecti deci…..nu cereti altora ceea ce nici voi nu puteti oferi in totalitate…….; si deopotriva intelegeti ca “Trecutul nu mai are nicio relevanta in viata voastra”, deci nu este cazul sa ramaneti “tintuiti” din punct de vedere al unor strategii de viata personale! Este momentul vietii voastre cand Destinul decide tot ceea ce ramane si ce nu…..pentru ca Viitorul sa poata renaste si infaptui cu adevarat pentru voi !

   LEU
   Incepeti sa deveniti stapani pe foarte multe situatii, urmand sa traiti efectiv o perioada benefica in care veti putea demonstra cu adevarat atat cine sunteti dar si ceea ce vreti cu certitudine de la viata. Luna Noua/Capricorn contine pentru voi ca zodie un mesaj foarte frumos/logic si corect, aspectat prin trilogia ”minte-trup-suflet” si care vizeaza in mod deosebit odihna trupeasca intelept adaptata; avand in vedere cata energie ati consumat de-a lungul acestui an 2016. Pe de alta parte insa, atentie la comunicare care poate deveni usor ”inflamata” pe acelasi fundal astrologic, iar astrele sfatuiesc a nu lua in seama acele “rautati/barfe” care pot aparea in diverse contexte, ci din contra sa ganditi ca nu acesta este de fapt adevarul! O alta fateta a binelui pe care incepeti a pasi, este datorata tandemului astral Pluton/Kiron (acesta din urma fiind considerat in astrologie vindecatorul ranit), care va ajuta acum sa va autovindecati chiar si pe segmentul sanatate, unde veti intelege ca nimeni nu va vrea raul ci totul depinde doar de voi si gandirea voastra personala corecta, iar Jupiter/Balanta care v-a marcat destul in relatiile parteneriale, va reintoarce acum binele/ajutorul daruit candva unor prieteni, la care se adauga si sustinerea pozitiva Venusiana pe acelasi segment de viata.

   FECIOARA
   Adie o “briza favorabila” pentru voi ca nativi pe segmentul financiar si care va fi sustinuta de Jupiter/Balanta pana la finalul anului 2017, iar pe acest fundal veti resimtii o schimbare a propriei voastre filozofii despre viata, un proces pe care il veti parcurge in etape succesive. Luna Noua/Capricorn vizeaza casa riscurilor asumate si va ajuta sa depasiti definitiv o anume ”rutina de viata” (Capricornul fiind o zodie algoritmica foarte corecta va impune a face exact ceea ce doriti voi si atat), iar pe de alta parte trezeste acea flacara in dorinta de a redescoperi “copilul din voi”, contrar corectitudinii si seriozitatii cu care sunteti inzestrati ca nativi. Debarasati-va de poveri pentru ca Binele sa va poata fi alaturi si acceptati spiritualul ca “unic leac” de vindecare pentru tot ceea ce v-a marcat negativ pana acum!

   BALANTA
   Luna Noua/Capricorn va aduce mai multa deschidere sufleteasca si posibilitatea de a va pretui importanta personala in cadrul familiei. Incepeti sa depasiti si voi foarte multe blocaje detasandu-va in mod firesc de multe contexte dureroase, iar comunicarea devine mai inteleapta atata vreme cat va exprimati sincer si corect cu toata lumea. Atentie insa la episoade in comunicare, unde pe fundalul astral cuvintele vi se pot intoarce cu efect de “boomerang”, iar cat priveste finalul acestui an 2016 bine ar fi sa pretuiti ceea ce aveti cu adevarat (segmentul financiar) si deopotriva sa credeti cu certitidine ca multe obiective au mari sanse in a se materializa benefic, pe un fond emotional care se anunta foarte echilibrat in anul 2017.

   SCORPION
   Pe fundalul unui an “tulbure si vag aspectat” aproape pe cam toate segmentele de viata, simtit o nevoie acerba in a va afla undeva……in locuri unde energia pozitiva izvoraste din plin; si poate astfel sa reusiti a gasi acea claritate sufleteasca marcata greu de cel numit Destin pentru voi. Luna Noua/Capricorn vizeaza comunicarea, iar Mercur retrograd/Capricorn se axeaza cu predilectie pe “comunicarea cu voi insiva”, unde va trebui sa dati dovada de foarte multa inteleptire pe toate segmentele de viata. Parcurgeti inca destule teste pe segmentul financiar desi simtiti o oarecare stabilitate, iar cat priveste relatia de cuplu/familie nu fortati “amintirea trecutului” care poate sa va traga Norocul inapoi!

   SAGETATOR
   Nu mai vreti sa fiti “tributari” acolo unde nu va regasiti! Inteleptul Saturn va arata clar adevarul despre viata si obliga deopotriva la demonstrarea acestuia din partea voastra in mod practic, contrar de asta data propriei voastre filozofii. Luna Noua /Capricorn vizeaza recunoasterea personala in ceea ce detineti cu adevarat si anumite “tensiuni/reprosuri” in relatia de cuplu/familie care trebuiesc acceptate ca pe ceva firesc (Marte/NodulSud al Lunii accentueaza acelasi lucru). Sfarsitul anului 2016 se apropie cu foarte multe “descatusari din punct de vedere karmic”, o redefinire intru totul deloc intamplatoare…….; dar deopotriva cu o atentionare care a mai fost precizata, vizand “deciziile luate sub influenta prietenilor/partenerilor cu care va asociati!”

   CAPRICORN
   Vedetele zodiacului in aceasta perioada, nativii acestei zodii au parte de o aglomerare de planete importante pe fondul producerii fazei de Luna Noua in propria lor zodie, respectiv” Soare-Luna-Mercur retrograd si Pluton”; toate continand la unison acelasi mesaj/dorinta”o modalitate in gandirea unor planuri noi”. Toata aceasta ipostaza astrala va va ajuta in a va intelege mult mai profund interiorul sufletesc, iar pe segmentul sanatate indemnul astral vizeaza o “dezintoxicare” bine venita. Marte/Nodul Sud al Lunii poate aduce provocari in comunicare pe fondul unei nerabdari existente, iar sfatul astral este acela de a pune in aplicare “Rabdarea cu care sunteti inzestrati nativ”; si deopotriva primirea fireasca a unor evenimente de viata total neasteptate caci nimic nu este intamplator! Pastrati-va Credinta si Speranta ca pe Unicul bun cel mai de pret pe care il aveti in aceasta viata!

   VARSATOR
   Luna Noua/Capricorn poate sa creeze un moment debusolant (temeri fata de anumite evenimente de viata care se pot repeta), dar deopotriva oferind certitudinea financiara aspectata printr-un echilibru stabil (valabil pana in preajma datei de 08.01.2017). Sfatul astrelor pe acest segment este insa de a nu forta lucrurile mai mult decat este necesar! Sufleteste incercati sa vedeti Binele care se anunta, chiar daca mult prea multe incercari v-au coplesit pe parcursul acestui an 2016. Aveti nevoie de foarte mult Curaj si chiar va sta in putinta acest lucru!

   PESTI
   Luna Noua/Capricorn va indreapta pasii spre calea cea dreapta in relatiile de cuplu/parteneriale si veti reusi treptat sa va autoredefiniti spre Bine. Saturn/Sagetator va imprima realism, iar Jupiter/Balanta va daruieste foarte mult optimism, deci un plus energetic pentru a reusi intr-un final de an 2016 sa iesiti la lumina din “carapacea in care ati salasluit pana acum; de foarte multe ori in defavoarea voastra personala!” Sunteti cu adevarat capabili sa realizati tot ceea ce va doriti, iar drept bonus, veti reusi a va achita foarte multe datorii karmice pana la finalul acestui an.

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri in portal si relatii cu clientii va rugam sa ne contactati laPentru inscrieri in portal si alte informatii va rugam sa ne contactati la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...